Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@anja @ivvonka - trzymam mocno kciuki za dziśkwietniowe wizyty:
Anja 25.IV 15.00 dzidziusiowe
Ivvonka 25.IV 16.45 echo serca płodu
Totois 26.IV dzidziusiowe
Ivvonka 27.IV 10.00 dzidziusiowe
Marta 30.IV posłuchać serduszka
Natala 30.IV po drugie 100%, że jest ok
majowe wizyty:
Aga 7.V echo serca płodu
Membaris 10.V dzidziusiowe
Karola 22.V po zielony odblask
Dzisiaj przyjdzie, dam Wam znać czy się udało sprawdzić@Paulinax dzialalas juz z detektorem? Wiadomo male mdlosci ciesza ale mnoooostwo osob nie ma nic, a Ty masz pieknego dzidzia w brzuszku
@<Jagoda> super!!! Ja badalam dopiero 3 dni po spodziewanej, a powiedz kiedy robilas test? A beta z dzis rano? Bo ciekawa jestem ile czekalas na wynik, ok czyli powtoreczka 48 h po badaniu pierwszej
@ivvonka wiadomo ze tez lubie pierogi. Mam je w lodowce ale zjadlam o 14 maly placek z jogurtem(ograniczalam ostatnio nabial i tylko na to mnie nie mdli aktualnie) teraz kanapke z serem i nie wiem czy sie przyjmie. No wczesniej tak nie mialam supera pierogi tak bym zjadla ale kanapka ledwo sie trzyma w żoladku. Ale moze jutro..a ruskie czy fanka innych jestes? Ja ruskie bym mogla na okrogla
@AgaB33 3 mam kciuki za wyniki , dobrze ze lepiej
@hona proroczy proroczya jak mi sie kiedys snilo ze mala ksiezniczka mi ssie cyca to normalnie czulam to, normalnie czulam
ach mama marze byc
@roki_1991 kciuuuuuki![]()