Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dzięki kochana@martakratka dziękuję.
Te wyliczenia ładnie Ci wyszły. Nie ma co się martwić. Wyniki badań krwi pewnie trochę je zmienią, ale uważam, że masz jak najbardziej powód do radości i spokoju, spokoju i jeszcze spokoju. To mówisz: it's a boy.Gratulacje. A teraz zostaw te kartki i popatrz na suwaczek: 12 tydzień z górką to już mocna ciąża i czas odetchnąć. A pracujesz jeszcze?
@Totois30 aaa to taki aparacik Was obsługuje.
Ciekawe czy w Instytucie Matki i Dziecka, bo się zapisałam i będę wkrótce szła (w poniedziałek) też mają taki sprzęt do czarno-białego i 3D? Może ktoś tam zwróci uwagę, że dziecko oprócz głowy i nerek to ma jeszcze inne ciekawe rzeczy do zobaczenia i zrobi jakieś ogólne usg, żeby m mogła się pozachwycać, rozumiejąc co oglądam.A jak mi znowu jakieś plamki będą pokazywać to bardzo grzecznie poproszę o jedno normalne zdjęcie z całym dzieckiem.
Hmmm...a w ogóle przez brzuch to można takie całościowe zrobić? Ta sonda ogarnie temat, jak się balonik z brzucha już robi?
@Cleopatra_83 dziękuję, a ja mocno kibicuję Wam. A teraz troszeczkę Cię uspokoję: waga może się wahać w obydwie strony. Co do plamień/brudzeń bo badaniu. Tak, miałam takie właśnie po badaniu usg w początkowej fazie jeszcze bezserduszkowej lub wczesnej z serduszkiem (chyba podobny wiek ciąży jak u Ciebie). Lekarz powiedział, że tak może być i żebym się nie bała, bo to się zdarza i nie musi oznaczać początku utraty ciąży. Ze dwa-trzy dni mi się brudziło. Później przeszło i nie wróciło. Czy masz leki na podtrzymanie?
@Irenaa radosne czekanie. Zobaczysz, że zobaczysz ten malutki, migający, serduszkowy punkcik. Będzie, będzie. Jeszcze troszeczkę, jeszcze chwileczka.![]()