Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana przy koncowce tak bywa. To samo mialam z moim mlodym a urodzil się prawie 3700 g Nie martw sie na zapas i nie doluj. Zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze. Sciskam Cie mocno.@ivvonka zostajemy już raczej do końca... Zaczęło się od skróconej szyjki, doszły skurcze, teraz nadciśnienie i za mała waga małego na ten tydzień.. Jestem załamana.. Mój organizm jest do dupy :/ więc musimy być pod kontrolą bo jak się spierdzielą przepływy to cesarka.. Ja jestem w totalnej rozsypce![]()
Ja miałam siniaki od początku do końca. Nie zawsze ale zdarzały się. Mam tez do tej pory zwroty. Jak już nie miałam miejsca na brzuchu to robiłam w ramiona (tutaj to dopiero są siniaki) a później w uda.@ivvonka ale brakowalo tu Twoich zlotych rad i dodawania nam otuchy w Ivonkowy sposob:*
Dziewczynki ktore przyjmują clexane dluzej niz 2 miesiace, @muza_ton @ivvonka @witch84 ? @Marika92 czy wam tez zacsely sie robic po jakims czasie siniaki? Na początku bialy brzusio, pieknie mi szlo a od ok 2 tyg sniak na sinkiaku i zlewaja sie w wielki siniorboje sie ze jutro gin oceni ze przemoc w rodzinie no fiolet ze nie wiem. Moj M mowi ze jak rozrzedzona juz krew to wieksza sklonnosc do siniakow ale naprawde do konca maja udawalo mi sie miec 1 siniaka co 2 tyg albo wcale a teraz nie ma zastrzyku bez siniaka
![]()
Kochana uszka do góry! Jesteście pod opieką i będzie wszystko dobrze! Zobaczysz!@ivvonka zostajemy już raczej do końca... Zaczęło się od skróconej szyjki, doszły skurcze, teraz nadciśnienie i za mała waga małego na ten tydzień.. Jestem załamana.. Mój organizm jest do dupy :/ więc musimy być pod kontrolą bo jak się spierdzielą przepływy to cesarka.. Ja jestem w totalnej rozsypce![]()
@ivvonka zostajemy już raczej do końca... Zaczęło się od skróconej szyjki, doszły skurcze, teraz nadciśnienie i za mała waga małego na ten tydzień.. Jestem załamana.. Mój organizm jest do dupy :/ więc musimy być pod kontrolą bo jak się spierdzielą przepływy to cesarka.. Ja jestem w totalnej rozsypce![]()