kb.karola90
Fanka BB :)
Oj ony tak było i u mnie@kb.karola90 Mimo że 3 razy w ciąży byłam, to zawsze mówiłam mężowi, że tym razem się nie udało, bo czuję nadchodzący okres. Wszystko jest możliwe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj ony tak było i u mnie@kb.karola90 Mimo że 3 razy w ciąży byłam, to zawsze mówiłam mężowi, że tym razem się nie udało, bo czuję nadchodzący okres. Wszystko jest możliwe.
Ja właśnie też się wczoraj doczekałam @.Chyba idzie ta cholerna @brzuch pobolewa
i jakieś taki brunatny upławy wczoraj miałam
A już myślałam że się udało...
Ja dostałam po 6 tygodniach od zabiegu. Miałam 23 grudnia A okres dopiero 1 lutego.Dziewczyny 18 maja miałam zabieg a kiedy mam jeszcze okresu .Mam się zacząć martwić ?
A potem był normalny ?Ja dostałam po 6 tygodniach od zabiegu. Miałam 23 grudnia A okres dopiero 1 lutego.
Ok to jeszcze poczekam koleżanka z oddziału miała tydzień po mnie zabieg a już dziś dostała okres więc chyba mój organizm coś opuzniony@kasiula222 Mi lekarz powiedział, że okres może pojawić się do 6 tygodni. Nie powinnaś się martwić.
Tak co 28 dni, A po 3 miesiącach ustawil się jak przed ciąża co 29.A potem był normalny ?
W miarę ok.. Bardziej jestem wkurzona że każdy co chwile pyta czy już urodziłam.@Marika92 Jak samopoczucie?