kb.karola90
Fanka BB :)
Oj ony tak było i u mnie@kb.karola90 Mimo że 3 razy w ciąży byłam, to zawsze mówiłam mężowi, że tym razem się nie udało, bo czuję nadchodzący okres. Wszystko jest możliwe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj ony tak było i u mnie@kb.karola90 Mimo że 3 razy w ciąży byłam, to zawsze mówiłam mężowi, że tym razem się nie udało, bo czuję nadchodzący okres. Wszystko jest możliwe.
Ja właśnie też się wczoraj doczekałam @.Chyba idzie ta cholerna @brzuch pobolewa
i jakieś taki brunatny upławy wczoraj miałam
A już myślałam że się udało...
Ja dostałam po 6 tygodniach od zabiegu. Miałam 23 grudnia A okres dopiero 1 lutego.Dziewczyny 18 maja miałam zabieg a kiedy mam jeszcze okresu .Mam się zacząć martwić ?
A potem był normalny ?Ja dostałam po 6 tygodniach od zabiegu. Miałam 23 grudnia A okres dopiero 1 lutego.
Ok to jeszcze poczekam koleżanka z oddziału miała tydzień po mnie zabieg a już dziś dostała okres więc chyba mój organizm coś opuzniony@kasiula222 Mi lekarz powiedział, że okres może pojawić się do 6 tygodni. Nie powinnaś się martwić.
Tak co 28 dni, A po 3 miesiącach ustawil się jak przed ciąża co 29.A potem był normalny ?