Lu_cy
Fanka BB :)
Jest kreska :-)Dziewczyny, czy tylko ja widzę jasną kreskę? Dziś 25 dzień cyklu,test zrobiłam po południu, bo dzisiaj wieczorem miałam brać ostatni duphaston.... ale chyba jednak będę go brać nadal ....Zobacz załącznik 870024
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest kreska :-)Dziewczyny, czy tylko ja widzę jasną kreskę? Dziś 25 dzień cyklu,test zrobiłam po południu, bo dzisiaj wieczorem miałam brać ostatni duphaston.... ale chyba jednak będę go brać nadal ....Zobacz załącznik 870024
W środę czyli 2 dni temu@Dominika000 zobacz jaki masz wzrost od poprzedniej bety bo pamiętam że było ok 4000 tylko ile dni temu?
Dzięki...na żywo widać lepiej....jestem w szoku, poroniłam w styczniu no i mam 40 lat, choć ciąża bardzo chciana mam wielkie obawy. Nie mogę się dodzwonić do mojej gin a od wtorku do wczoraj miałam plamienia I nie wiem czy nie powinnam zwiekszyc dawki duphastonu, teraz brałam po dwie na plamienia przed miesiaczka i nie wiem czy nie zwiększyć do trzech...@Aganiak ja też widzę![]()

Możliwe, u mnie też tak było.@witch84 a czy możliwe żeby przy implantacji bolał brzuch jak na @ ?? I oba jajniki na zmianę??
Rozumiem Cię kochana... Ja myślałam że w którymś momencie ubije jaknie ktoś Jeszce raz spyta czy już...W miarę ok.. Bardziej jestem wkurzona że każdy co chwile pyta czy już urodziłam.
Jest nie tylko ok jest super. Zmień lekarza bo ewidentnie jest dziwny.Zobacz załącznik 869981
Moja beta dziś . Jest oki ?
Ja też widzę ja teżDziewczyny, czy tylko ja widzę jasną kreskę? Dziś 25 dzień cyklu,test zrobiłam po południu, bo dzisiaj wieczorem miałam brać ostatni duphaston.... ale chyba jednak będę go brać nadal ....Zobacz załącznik 870024