kb.karola90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głowa do góry Kochana, wiem jak to potrafi rozczarować! Ale nie poddawaj się :-*
Może kolejny miesiąc będzie owocny dla nas. Ja bym chciała się jakoś wyluzować bo pewnie przez to ciśnienie się nie udaje. Kupię chyba karnet na fitness
Kciuki żeby tym razem wszystko było na spokojnie ;*Ja w poprzednich ciazach tez miałam tylko iga i im
Ja poronilam w grudniu. 11 marca mialam ostatni @. To byl 2 cykl po tym jak sama sie oczyscilam.
Dziewczyny ja się powtórzę, bo chyba umknęło. Po jakim czasie udało Wam się zajść w kolejna "zdrowa" ciążę
Czy właśnie w te magiczne 6msc jest zazwyczaj łatwiej?
Ale super! [emoji7][emoji7] Jaki dzidziul wielki już! Kawał chłopa. A dopiero były dwie kreseczki, tak się cieszę ,dajecie nadzieję dziewczynyA ja wczoraj i do pon zabiegana, wczoraj mialam pierwsze badanie serduszkawszystko pieknie, przeplyw badany idealny, swietny sprzet widzialam super siusiaka
wiec na pewno chlopiec, juz ma 12.5 cm crl a jeszcze nozki przecie
kawal dzidzia we mnie
super te wizyty i na nfz, mili lekarze extra
mam jeszcze 7 wizyt bo od 24 tc juz nie ma ryzyka
jeszcze nigdy nie bylam tak szczesliwa i pochwale sie ze dzis moje urodziny koncze 31 lat
najpiekniej mi dzis na swiecie
powodzenia kochane staraczki przykro mi mi @kb.karola90 Karola, pare dni i poczujesz zew wyzwania i przyplyw pozytywnych emocji bedzie dobrze obiecuje:* @ivvonka podziwiam..ja osatatnio fakt troche zabiegana ale to bieganie mnie meczy i chce polezec a robota u mnie bez szalu..troche posprzatam pogotuje i lezec chceale niezregenerowana jestem ostatnio mam nadzieje ze sie poprawi
![]()
od czw jestem na wolnym! Caly czas "atrakcje" mam i malo czasu ale czytam caly czaswrzesien pazdziernik moze jeszcze popracuje ciut ale to mniej i uczniowie moga do mnie przyjezdzac jak cos. @Marika92 urodzilas juz?
no jo pewnie to pewnie wkurza..
3 mam kciuki kochana
![]()
Cudowny mężczyzna MałyA ja wczoraj i do pon zabiegana, wczoraj mialam pierwsze badanie serduszkawszystko pieknie, przeplyw badany idealny, swietny sprzet widzialam super siusiaka
wiec na pewno chlopiec, juz ma 12.5 cm crl a jeszcze nozki przecie
kawal dzidzia we mnie
super te wizyty i na nfz, mili lekarze extra
mam jeszcze 7 wizyt bo od 24 tc juz nie ma ryzyka
jeszcze nigdy nie bylam tak szczesliwa i pochwale sie ze dzis moje urodziny koncze 31 lat
najpiekniej mi dzis na swiecie
powodzenia kochane staraczki przykro mi mi @kb.karola90 Karola, pare dni i poczujesz zew wyzwania i przyplyw pozytywnych emocji bedzie dobrze obiecuje:* @ivvonka podziwiam..ja osatatnio fakt troche zabiegana ale to bieganie mnie meczy i chce polezec a robota u mnie bez szalu..troche posprzatam pogotuje i lezec chceale niezregenerowana jestem ostatnio mam nadzieje ze sie poprawi
![]()
od czw jestem na wolnym! Caly czas "atrakcje" mam i malo czasu ale czytam caly czaswrzesien pazdziernik moze jeszcze popracuje ciut ale to mniej i uczniowie moga do mnie przyjezdzac jak cos. @Marika92 urodzilas juz?
no jo pewnie to pewnie wkurza..
3 mam kciuki kochana
![]()
DziekujeGłowa do góry Kochana, wiem jak to potrafi rozczarować! Ale nie poddawaj się :-*