• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

leki koncze brac jutro ....
mialam brac 10dni wiec bede je brala do jutra..
W środe mam wizyte u ginka moze byc tak że wtedy dostane okres .. z jednej strony fajnie a z drugiej hm z okresem na wizyte ;/ ciezko przełożyc moge ale do niego sa dlugie terminy czekania bo 2mies a wole od razu

, post: 17084188, member: 172923"]Właśnie, kiedy odstawiasz progesteron??

Ja byłam dziś w restauracji bo babcia miała imieniny i nas zaprosiła :) posiedziałam godzinę na twardej ławce i tak mnie plecy bolą że masakra... Także leżę i odpoczywam sobie teraz szukając pozycji żeby przestały boleć ;)[/QUOTE]

@roki_1991 jutro takze czas pokaze,,,

reklama
@kasiula222 kat 90° to prostopadle do brzucha. I jesli pytasz o heparyne, to igla do konca. Najlepiej poloz sie i ugnij nogi w kolanach, wtedy brzuch rozluznia sie na maksa. Miedzy dwa palce chwyc fald brzucha 2,3 cm od pepka i wbij igle. Jak boli przy wbijaniu znajdz inne miejsce. Wtedy unikniesz siniaka. Musisz mocno wbic by pokonac poczatkowy opor skory. Idle wprowadzasz do konca i powoli wprowadzasz zawartosc. Moze zaczac piec. Jak mnie piecze, to troche glebiej igle wbijam. Czasem lekko ugina sie skora. Po zastrzyku wyciagam igle, a miejsce delikatnie rozmasowuje. Niby mowia, ze nie wolno, ale wtedy pieczenia tak nie odczuwam intensywnie i naprawde rzadko robia mi sie siniaki

@kasiula222 kat 90° to prostopadle do brzucha. I jesli pytasz o heparyne, to igla do konca. Najlepiej poloz sie i ugnij nogi w kolanach, wtedy brzuch rozluznia sie na maksa. Miedzy dwa palce chwyc fald brzucha 2,3 cm od pepka i wbij igle. Jak boli przy wbijaniu znajdz inne miejsce. Wtedy unikniesz siniaka. Musisz mocno wbic by pokonac poczatkowy opor skory. Idle wprowadzasz do konca i powoli wprowadzasz zawartosc. Moze zaczac piec. Jak mnie piecze, to troche glebiej igle wbijam. Czasem lekko ugina sie skora. Po zastrzyku wyciagam igle, a miejsce delikatnie rozmasowuje. Niby mowia, ze nie wolno, ale wtedy pieczenia tak nie odczuwam intensywnie i naprawde rzadko robia mi sie siniaki
Zrobiłam wkłucie nie bolało ale wprowadzenie trosze piekło .Mam neoparin też igłę do końca ów które obszary brzucha można?

@kasiula222 kazda igle zastrzykow z heparyny wprowadzasz do konca, bez wzgledu na rodzaj i nazwe. To sa specjalne igly do zastrzykow podskornych. Tak piecze wprowadzanie, albobpo, albo czasem nawet wyjmiesz igle i dopiero zaczyna piec. To wszystko normalne. Dojdziesz do wprawy zobaczysz. A zastrzyki mozesz robic dookola calego pepka, czyli gora, dol, boki, skosy. Z czasem znajdziesz miejsca, gdzie mniej boli

@kasiula222 kazda igle zastrzykow z heparyny wprowadzasz do konca, bez wzgledu na rodzaj i nazwe. To sa specjalne igly do zastrzykow podskornych. Tak piecze wprowadzanie, albobpo, albo czasem nawet wyjmiesz igle i dopiero zaczyna piec. To wszystko normalne. Dojdziesz do wprawy zobaczysz. A zastrzyki mozesz robic dookola calego pepka, czyli gora, dol, boki, skosy. Z czasem znajdziesz miejsca, gdzie mniej boli
Myślałam że będzie gorzej bolało ..a nie bolało za bardzo ...Na jaką średnicę wokół pempka mogę je robić ?
Dziewczyny gin mi kazał brać Wit D i wapno . Wy też macie takie wskazania ?? Jaki zestaw bierzecie ?

reklama
@kasiula222 widzę że dostałaś heparyne i destino już ci wszystko wytłumaczyła ;) ja też mam neoparin i powiem ci ze każdy jeden zastrzyk mnie piecze. Czasem już jak wbijam, czasem jak wyciągam, a czasem dopiero po chwili. Do tej pory jest 4:1 dla siniaka :p ale dojdziemy do wprawy z tym, nie bój nic :) dostałaś jeszcze coś oprócz heparyny? Luteine jakaś czy coś??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry