• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nafoczka faktycznie u mnie to chyba objaw i organizm tak reaguje w maju było to samo tylko kilka dni wcześniej jak teraz chodzi mi że w wcześniejszym tygodniu
Tak bo ciąża to osłabienie odpiwnosci. Zresztą ja przez cala ciaze lapałam wszystko od starszego syna. To samo z opryszczka. Tez lubi się pojawiać na początku ciąży. Nie przejmuj się :)

Tak bo ciąża to osłabienie odpiwnosci. Zresztą ja przez cala ciaze lapałam wszystko od starszego syna. To samo z opryszczka. Tez lubi się pojawiać na początku ciąży. Nie przejmuj się :)
No opryszczkę i dodatkowo infekcje. Intymna miałam też w maju . Tym razem tylko choroba i nie by tak zostało i nie zrobiła ta małpa żadnych konsekwencji ..mam już chora córeczkę kocham ją bardzo ale nie przeżyła bym kolejnego dziecka chorego ...mam nadzieję że Bóg bedzie nad nami czuwał

@kb.karola90 uuu, to faktycznie długo. Ale ja teraz też będę mieć po wtorku pewnie z dwa tygodnie przerwy... Cóż, musimy przetrwać to jakoś ;)
@nafoczka jestem ciekawa czy ten progesteron w zastrzykach wychodzi potem w badaniach. Nie wiesz przypadkiem?? Bo lekarz kazał mi badać co dwa tygodnie i boję się zawału jaki ostatnio przeszłam jak zobaczyłam wynik 15.59....

@kb.karola90 uuu, to faktycznie długo. Ale ja teraz też będę mieć po wtorku pewnie z dwa tygodnie przerwy... Cóż, musimy przetrwać to jakoś ;)
@nafoczka jestem ciekawa czy ten progesteron w zastrzykach wychodzi potem w badaniach. Nie wiesz przypadkiem?? Bo lekarz kazał mi badać co dwa tygodnie i boję się zawału jaki ostatnio przeszłam jak zobaczyłam wynik 15.59....
bardzo możliwe. Ja miałam chyba 92 a potem spadł do 54 to i tak dużo :)

Ja już bym chciała mieć ten szew założony a najlepiej to chciałabym już mieć Dzidziulka w domu :) ale damy radę!!! Będzie dobrze i nie ma innej opcji :)

Ja w poprzedniej ciąży też miałam szew zakładany w okolicy 20 tygodnia. Jestem ciekawa czy teraz założą mi profilaktycznie wcześniej czy będą obserwować i podejmą decyzję jak zacznie się skracać...:confused: nie znam Twojej historii...możesz mi napisać, czy u Ciebie już szyjka się skraca czy będą zakładać zanim coś zacznie się dziać?

@Destino super wiadomość! :) gratuluję :)
@muza_ton nie znasz powiedzenia "nie chwal dnia przed zachodem słońca"??? Tak to właśnie jest :D

Kurde, dziewczyny, mam od wczoraj takie dziwne jakby mrowienie/bąbelki z tej strony gdzie dzidziuś.. I oczywiście już mam schizy... Miałyście coś takiego na początku?? Tylko z tej jednej strony to czuje i to niezależnie od pozycji w jakiej się ułoże...

Ja również myślę, że to jelita. Ja mam okropne rewolucje w tych rejonach, czuję takie "kłucie" i ogólnie dyskomfort :oo2: dopiero jak uwolnię nadmiar gazów czuję ulgę :zawstydzona/y::-p:laugh2: mąż zastanawia się nad wyprowadzką z sypialni :rofl2::laugh2:

Dziewczyny mam straszną chrype aż nie mogę mówić. ..martwię się o dzidziolka żeby mu to nie zaszkodziło ...a poza tym martwię się czy będzie już serduszko w poniedziałek mam wizytę ,miałam puzno. Owulację w 20dc więc nie wiem czego się spodziewać ... najbardziej się boje powtórki z maja :(((((

Mi również powtarzano często, że najgorsza jest gorączka. Także bez stresu :tak: trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę &&&&

Mnie też ostatnio swędzi nad ustami. Boję się, żeby mi nic nie wyskoczyło, bo w I trymestrze chyba nic na nią nie można...:confused:
@nafoczka widzę, że masz bliźniaki... jak jest i jak było? Jestem ciekawa, bo jeśli nic się nie zmieni, to też będę mamą bliźniaków w przyszłym roku i jesteśmy trochę przestraszeni, szczególnie mój mąż :-p:rolleyes2: ja powtarzam mu, że nie my pierwsi i nie ostatni...:laugh2: staracie się teraz?

Na początku też żyłam od wizyty do wizyty tylko dni odliczałam. Potem jak kupiłam detektor tętna i mogłam słuchać serduszko to już o wiele lepiej juz mniejszy stres i juz tak nie odliczam do kolejnej wizyty.Ale detektora używam codziennie.

Od którego tygodnia słyszysz bicie serduszka? Zawsze je znajdujesz bez problemu?

Kup metylowany. Ja brałam femibion 0 który ma dwie formy i poziom kwasu miałam 56 [emoji33] norma do 18, jak zaczęłam brać metylowany to spadł do 21. Polecam ten 800mcg ze swansona. A bierzesz jeszcze jakieś witaminy?

Problem w tym ze ja nie mogę witamin które zawierają jod bo nadczynność tarczycy wróci a dopiero co po poronieniu unormowalam wyniki wiec pozostaje mi sam metylowany kwas jeśli już . Jutro mam gin wiec napewno się dowiem co i jak a dzisiaj chyba zrobię poziom kwasu foliowego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry