• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Eda, no jednak w sprawach "konsultacji lekarskich" daje o sobie znać małomiasteczkowość. Zwyczajnie są to albo lekarze ze szpitala, którzy nawet prywatnie będą się kryć nawzajem, albo lekarz do którego chodzę i który nie widzi nic niepokojącego...
Zastanawiają mnie oczywiście te dawki antybiotyków, jakie mi zaserwowali i rzeczywiście skłaniem się ku myśleniu, czy czegoś nie spier...lili, ale mam tez nadzieję, że organizm sam sobie poradzil w końcu... chyba...oby...

Dziękuje za oWasz dziewczynki optymizm... ale żeby wszystko było takie proste.. jak mi się marzy :sorry2:

ale kończę smucić.
I tak to nic nie da. Chyba już się przyzwyczajam że u nas w domu to sami inwalidzi i emeryci czy renciści...

Ejjj Asiulka nie kuś losu... bo jeszcze naprawdę CI wyślę... a Ty później powiesz "Eda wiesz.. wysłałam Ci zaproszenie nie doszło??:sorry2:" hahahhaha

Lepiej czasami wyjść z poza swego kręgu miasta.. jednak zdrowie ma się tylko jedne.

Aj Edytko......jeszcze bedzie dobrze.....ja co prawda też mam co do tego wątpliwości ale w cos wierzyc trzeba...prawda?
Cyniczna .....grzyby.....oj cała niedziele z nimi walczyłam...hihi ale teraz tez mam zamiar jechać....tylko ta cała "oprawa"mnie przeraza.....uwielbiam chodzic na grzyby.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry