• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Się, kurczaczki, odchudzania zachciało!!!! Tęsknota za rozmiarem 38 się włączyla!!! Że niby co, że fałdki przeszkadzają???
Nawet się poryczałam ostatnio patrząc w lustro...w stroju Ewy się oglądając...No, takiego słoniątka w raju napewno by z Ewą nie pomylili....

reklama
Aguś AJ eeeee tam poetka :sorry2::rofl2: hahaha jak będę sławna to jak będę rozdawać autografy... nie zapomnę o Was :laugh2::-D

Asiu..tak coś wspominałaś o czymś takim do liczenia.. i że zdeczka przekraczasz dzienne zapotrzebowanie na kalorie :nerd::sorry2:

Ale tam Cyniczna.......podziwiam Cię ja bym nie zabrała sie chyba nigdy za liczenie kalorii......ale zrzucić pare cm to bym i ja chciała...tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........:-D
Grzybki idz mieszać bo zbiera sie taka "szumowina".......trza to ściągnąć....hihi
Witaj Aga...........

reklama
Dobra dziewuszki będę się żegnać..
Muszę odpocząć psychicznie i fizycznie od wszystkiego
Jak zawsze miałam nie zaglądać na BB... ale siła wyższa :sorry2:

Buziam wszystkie i każdą z osobna

A Wiesiu znacznie lepiej... choć bez przesady.. dalej czuje się na dwa razy... nic trzeba iść prywatnie. Wtedy może coś wiecej się dowiemy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry