• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cyniczna....ja Cie nie podpuszczam ale Ty i tak bys nas nie zaprosiła............:-D:-D:-D:-D:-D.......
Edzia ...dobry pomysł....z tymi księciami....tyle tylko,ze wtedy M naszej Cynicznej miał by mniej gośći niz Asia....hihihi

Co do tych lekarzy "spoza zakazanego kręgu"...Okazuje się, iż ma mieścina nie jest taka znów aż bardzo zaściankowa i lekarze nasi (??nasi, wasi, ich, niczyi???) są niezwykle popularni także w sąsiedztwie... No, przecież z "d..." do wrocka nie będę jechać!

Agula AJ wiara, wiara i jeszcze raz wiara... też widzę światełko w tunelu.. ale jak narazie jest bardzoooooo daaaalllllllleeeeeeeeeekkkkkkkkooooooooo i takie ledwo widoczne. Ale wczoraj obcy męzczyzna w szpitalu powiedział nam z mężem to co ja zawsze Wam powtarzam że PO KAŻDEJ NAWET NAJWIĘKSZEJ BURZY I PO NAJOBFITSZYM DESZCZU ZAWSZE WYJDZIE SŁOŃCE.. albo że po słońcu zawsze jest deszcz...wcześniej czy później.
Więc Aguś co nam pozostało czekać na to słoneczko i na to światełko w tunelu jak narazie odległe.. ale przecież jak zdecydujemy się iść w JEGO kierunku z każdą chwilą i każdym dniem bedziemy bliżej NIEGO..
czego Tobie, sobie i wszystkim forumowiczkowm życzę

THE END :sorry::laugh2:

Asiu tyle ile trzeba by były miękkie :-p:laugh2: przyznaje się bez bicia że grzyby lubię ale nigdy sama nie robię, zawsze z mamą by raźniej było..

Co do wożenia dupci po Wrocku.. a czemu nie??? Wiesz jaka światowa by ta Twoja dupcia była :-p:laugh2:

Aguś AJ własnie wtedy będzie sprawiedliwie... 100 dla Asi i 80 dla M :sorry2:

reklama
Grzybki......?hyyyy....ja zawsze na "oko"gotuję.....zależy jakie grzyby...
No racja Edytko ale widzisz,ze Cyniczna sie już wykręciła......hihihihihihiiiiii(ewentualnie może wkręcimy sie za "maszków"....)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry