• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

nawet nie wiecie jak mnie to wkurza, idzie babsko z małana spacer...oczywiście damesa tour de ciucholand od razu, wygrzebuje coś z pudła za 1 zł i bez prania wkłada na dziecko... to sie w głowie nie mieści by nie uprac przynajmniej....dodatkowo mogę jej mówic, ze za cos dziękuję, nie chcę, nie podoba mi sie i Wika nie edzie w tym chodzić a potem jak przychodze z pracy Wika jest w to ubrana -- uważam, zębabsko jest złosliwe i mnie zaczepia

reklama
oki, zrobiłam kawke, katar mi cieknie z nosa i sie pozaliłam...
a u mnie byłby dzis już 14 tydz ale o tym nie myslę...bardziej mnie zajmują przygotowania do staranek bo czytam książke o planowaniu płci :-))))

Witam wszystkie dziewczynki!!!!:-):-):-)
Ja tylko na chwilke,,,,bo przedszkole i trzeba poświęcić troche więcej czasu Igorkowi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Also gratuluję serdecznie..............ale się cieszę i trzymam kciuki za spokojne 9 m.....no i czekam na świeże fluidki............:-D:-D:-D:-D

Aga Irlandia.................może jeszcze nic stracomego..............trzymam kciuki.................czekam w poniedziałek..............:-):-):-):-)

Niusia.myślęże Tobie się udało,to zmęczenie i wogóle.też czekam na wieści w poniedziałek.............:-D:-D:-D

Słodziutka cieszę się że z WIESIEM wszystko ok......................mam nadzieję,,że u CIebie też ,,,,,,,,,,i nie tylko dobra mina.............trzymam mocno, mocno kciukasy za WAS...........:-):-):-):-D:-D:-D:-D

Zafasolkowane...............odpoczywajcie i dbajcie o siebie,,,,,,,,,,,,,,,,przedewszystkim rozsyłajcie dobre fluidki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-):-) MIRUŚ, Mordoklejka,jeżyk, Gabi, anesto, also,...............:-D:-D:-D:-D:-Dpozdrawiam............cieszę się że wasze suwaczki tak szybko mknąku przodowi ,,,heheh:-D:-D:-D

Alicja a Ty jak się czujesz???????mam nadzieję,że już Ci przeszło,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,buziaki gorące......:-):-):-):-)

Selenko..............wypoczęta po urlopie, zregenerowana i w pażdzierniku czekamy hehhehee ty wies na co heheh:-):-):-):-)

Karola trzymam kciuki za CIebie,,że tym razem się uda,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-):-):-)smutki zastąp uśmiechem i napewno,będzie lepiej,,,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-):-)

Aga................a co u Ciebie????jak córeczka?????chodzi do przedszkola???????a na Twoje problemiki,,,,,,,,,,,,,, a kysz,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-):-)

reklama
CYNICZNA widzę,że lubisz pichcić,tyle tych przepisów,,hehhe:-):-):-):-)..a jak tam dalej bez przytulanek???/???M będzie wypoczęty,że w noc pośłubną zmajstrujecie,,,,hehehe:-):-):-):-)

Wróbelek fajnie że wzieliście psa,,,,,,,lubię goldenki,,,,,,,,,,,,,,są słodkie,,,,,,,,,,,,,,,buziaki:-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry