Kasiulka dobrze że wkońcu naskrobałaś nam troszkę!! Szkoda że tak mało o sobie.. jak Ty się czujesz i jak tam Twój urwis po tygodniu w przedszkolu. Teraz weekendy tym bardziej macie tylko dla siebie. Wiec wykorzystujcie..
Całuski.. jak zawsze
Szafirek - a kiedy @ ma przyjść? Jak długie masz cykle? A może coś???

Dobrze że synek zdrowieje. Oby jak najdłużej był ZDROWY. Ale przedszkole jak przedszkole.. często niestety łapie sie tam choróbska i wirusy od innych dzieciaczków..Ściskam Was mocno i prosze o częstsze udzielanie sie.. w miare oczywiście możliwości

pixella ehhh ale Ty masz z tą "UROCZĄ" teściowa. Normalnie bajka... szczerze ja chyba nie wpuścilabym jej do domu i finał.
Ja tam problemów jak narazie ze snem nie mam..bardziej mi Go brakuje jak mam Go w nadmiarze.. ale licze pocichu że wkońcu w poniedziałek uda mi się pospać może do 9

chyba że znów coś wypadnie
Agula IRL a Ty nie myślałaś o etacie majstra na budowie przy wykończeniach? Nie masz za bardzo zdrowia do pracy ale mozesz spokojnie rozdzielać pracę i nadzorować.. mój głos MASZ i moje rekomendacje
Mika a Ty tylko ostrożnie z tymi porządkami. I Mikuś pytam się Ciebie.. kiedy wstawisz jakieś zdjęcie Twego rosnącego brzuszka? Bo usg 18 jeśli się nie mylę???
Alicja co Ci kobicinko jest??? Może tak jak sugeruje Agula to jakies uczulenie?? Bo co innego tyle czasu by Ci się utrzymywało?
Pewnie już jesteś po lekarzu... trzecim. czekam na wieści.. DOBRE wieści.
Trzymaj się bidulko.
Karola a jak tam z mężem? Wykorzystaliście odpowiednio noc i Twój śluzik?? Czy dalej się dąsacie na siebie??
Ehhh chyba tyle dziewczynki kochane
Aguś AJ pozdrawiam serdecznie..
Andżi kochana Ty zawsze masz u mnie DUZEGO BUZIACZKA takiego soczystego