• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko on ma tak zawsze, niezły "egzemplarz" mi sie trafił. Zawsze mi doradzi i znosi ubrania do przymierzalni....No ale teraz o zakupach nie bede pisac...
Pati bardzo sie ciesze i tzrymam kciuki, ładny wysyp we wrzesniu sie zaczał....
Mysle, ze na nas Wszystkie, przyjdzie ten piekny czas

reklama
Pati więc zadzwoń albo przejdź się spacerkiem do przychodni i się wszystkiego dowiedz. Będziesz spokojniejsza.
A co do tego że czujesz wewnętrzny spokój..!! Tylko pozazdrościć!!! Oby tak przez całe 9 miechów :laugh2:

niusia prosze Cie uwazaj na siebie.Ja sluchalam ludzi,ze ciaza to nie choroba i zylam jak dotad,moze i racja ale lepiej uwazac tym bardziej,ze nas juz to spotkalo ehh.Uwazaj prosze

nius@ idz i zarejestruj się do ginka - najwyzej nie pójdziesz na wizytę i tyle.. i uważaj na ta swoją prackę, nie przeciażaj się....
rozumiem twojego męża, mój jak zobaczyl puste jajo na usg to zamknał sie w sobie, najpierw nie chciał uwiezyc, ze sie udało a potem okazało sie, ze dzidzi nie ma... teraz jak juz sie uda nie wiem czy mu powiem puki sama nie zbacze dzidzi na usg...taka niepewnosc a potem zawód jest bardzo cieżki...nie każdy sobie z tym radzi............. ale ty nie smutaskuj się, tym razem musi byc dobrze!!!!! w 6tc może jeszzce nie byc zarodka widać ale w 7tc juz musi byc

ona no to niezawesoła sytuacja a w jakiej miejscowości mieszkasz jeśli można wiedziec?

Dziewczyny jaki macie pomysł na szybki obiad bo mi sie dzis nic nie chce haha?

niestety uciekam, postaram wpasc do Was wieczorkiem
Pozdrawiam Was wszystkie, ostatnio rzadko sie udzielam ale mysle o Was caly czas. Buziole i Sloneczka w sercach zycze

reklama
Ona a skąd jesteś? Może czasami warto wystawić nosek spoza swojej miejscowości. Niejedna z nas tak zrobiła i nie żaluje tej decyzji.

Allaa kurcze to tak jak mój M ... ale widzę że to nie unikat ;-):-D a już myślałam że mój jest tylko taki kochany hahahaa:rofl2:

Teraz to już..
Jeżyk, Mika, Madzia, Anesto, Gabi, Also, Niusi@ ciężarówki? Nie pominęłam żadnej?? Jeśli pominęłam to okrzyczeć mnie :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry