• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aguś AJ???? Nie słychać Cię wogóle?? Jak tam kochana się czujesz? Co u Was nowego? Skąd to milczenie..........????????? Martwię się bo w sumie co dzień do nas zaglądałas...

Dilajla a Jak Ty się czuejsz?? Napisz co u Ciebie? Jak powrót do "normalności".. przykrej bo przykrej.. ale Tulę Cię i proszę napisz... co U Ciebie.

Alicja a Tobie skarbie chyba też zapomniałam :zawstydzona/y: wybacz.. dużo nas jest..
Jak tam z tą opuchlizną??? Zeszła? Co wkońcu powiedzieli KONKRETNEGO Ci lekarze???? Wiesz może już przez co?

Aguś Irla a Ciebie oczywiście też serdeczenie pozdrawiam!

Wiecie co to znowu ja hhih pies nie ogolony maszynka nie dała rady haha bedzie musiał iśc do fryc nie ma bata

a kasiek to pewnie tez II zobaczy skoro ma podobne objawy do mnie jestem pewna ze bada II :-)

a teraz to juz ide ale podgladac bede :-)

Marta dużo nas jest.. wszystko się idzie pomieszać :zawstydzona/y:
Musisz wejść np w mój suwaczek czy ten który Ci się podoba.. kliknij na niego dwa razy.. otworzy się strona z suwaczkami.I tam już pisze jakie kroki zrobić by utworzyć swój własny suwaczek. Potem kopiujesz kod BBCODE i wklejasz go w ustawieniach na BB

Pixella - u mnie też zarodek przestał się rozwijać - i tez nie wiadomo czemu:-(

Dla mnie najszybszy obiad to spaghetti z sosem pomidorowym (zeszklić cebulkę na oliwie, dodać przepielone pomidory z puszki - smażyć do uzyskania odpowiedniej konsystencji - wymieszać z makaronem i posypać parmezanem - pycha - mogłabym codziennie jeść - czas przygotowania ok 20 minut)

niusia wielkie gratulacje!!! tak sie ciesze hehe bo ja to juz wiedziałam wczesniej:-)

jestem byłam w sklepie ...a na obiad zrobie zapiekanki hehe ile to mozna wymyslac ..co dziennie na obiad wrrr

edytko moja psina dalej broi ale juz tyci tyci mniej :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry