• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Listopad to jest super miesiąć - zawsze się śmialiśmy z M, że będziemy w listopadzie robić dzidzię bo wyjdzie zodiakalny lew - tak jak my:-)

Niestety w tym roku to nie będzie nam raczej dane:(

Ostatnia edycja:
reklama
Niusia ale się cieszę!!!!!!!!!!GRATULUJĘ...byłam pewna że będą dwie,,,,,,,,,,,,,,,,,ale fajny ten WRZESIEN>... to teraz wszystkie prychajcie,,,,,a najwięcej fluidków dla SŁODZIUTKIEJ,,,,,,,,,:-):-):-):-):-)

edytko kupiłam bagietki ser i pieczarki a co tam juz mam dosyc tych obiadow

moja psina miała kleszcza przy ...wiecie gdzie M wyciagał ale troszke tam zostało mysle ze nic sie nie stanie co?

Marzi... taką czy taką zapiekankę ja ubóstwiam.. a tą na bagietce też.. więc poproszę o poczęstunek dla mnie :zawstydzona/y::-D

Nie wiem odnośnie kleszczy... udawało się wyciągnąć zawsze na nasze szczęście całego...

eh nie wychodzi mi cos z tym suwaczkiem,chcialam jeszcze podpis o moim Aniolku ale juz dam Wam spokoj,nietety jestem zielona w sprawach komputerowych hehe

Ja zapiekanki czesto robie na obiad raczej warzywne a na kolacje na buleczce.Jakby co to przepisik podam;)

reklama
Witaski Karola a czytałam jeśli dobrze pamiętam że .. owulka się zbliża?? Więc będzie teraz Twój M wymęczony? Wszystko już oki u was?

U nas raz gorzej raz lepiej,ja tak naprawdę to się pogubiłam i nie wiem czy miałam owu czy nie,mierzę temperaturę ale jakaś nijaka,coś od 3 dni mi ble,zaczęło pobolewac podbrzusze,śluzek białawy czasem coś wycieknie więc nie wiem czy to objawy owu czy tak już się wszystko rozregulowało.Czuje że znowu sie nie uda.

Witam Słodziutka i reszta dziewczyn:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry