• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiek no właśnie nie wiem,bo ten sluzek to mam od zakończenia@ wiec nie wiem czy taka tepa jestem w tym temacie czy jak,olewam to zobaczę co będzie dalej ale za ciebie mocno trzymam kciuki,coś czuję że ci się udało.:-)

reklama
Marta więc jeszcze raz wejdź w ustawienia.. edytuj sygnaturę..teraz wyskoczy Ci Twój piękny suwaczek.. i daj kursor przed suwaczkeim kliknij enter i wpisz to co chesz.. znów zatwierdź.. i już będzie podpis

Marzi chyba lepiej jakbyś miała kurs pilotażu byłoby szybciej... bo tak to 10-12 h jazdy by było przed Tobą :baffled:
Więc nie kurs prawa jazdy tylko PILOTAŻU Marzi rób :-D
Szkoła = wydatki :angry::wściekła/y:

Zmykam dziewczynki bo od rana na BB.. (hmm odkąd wstałam a ze dzisiaj było późno bo wstałam po 10 :zawstydzona/y:)

Witajcie Kochane...ja tylko na chwilkę....
Niusi@.....ogromniaste gratulacje .......
Wpadam powiedzieć,że zyje......moje sprawy czekają na pismo z sądu wiec jeszczeeeeee długo to pewnie potrwa,poza tym mam jakis kiepski nastrój........
Ale obiecuje bywać częściej z Wami bo to mi jednak bardzo pomaga.....(miło,że o mnie pamietacie)......
Trzymajcie się kochane - dużo dobrego nastroju zyczę....

reklama
AGULAAAAAA AJJJ :rofl2::-D:laugh2::-D:rofl2::rofl2: Fajnie że napisałaś!! Cieszę się że jesteś!!

Jeszcze do testu w tym miechu?? Szafirek, Kasiulka i Karola?? Któras jeszcze??? Wpisaywać się na listę oczekującyh na pozywtywny wynik testy we wrześniu :rofl2::rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry