• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pixelko ja go mam od pierwszego dnia cyklu i to mnie myli kiedy była owu.Dobra już nie zanudzam zobaczymy co będzie.

Słodziutka to miłego i słonecznego dnia.:-)

za maly byl
matka go zostawila i probowalismy go uratowac ale sie nie dalo
byl u nas 3 tyg

cholera nie wiem co zrobic z małą bo ryczy

kochane spadam malować kuchnie............
M pojechal wiec mam chwile
buziaczki kochane
będę pozniej papapatki

no szybko zachodzilam jakoś i to pocieszające jest :-) jak trefimy w cykl z owulacja to może sie faktycznie do końca roku uwiniemy :-)

a co do ubrań to kupilam sobie na szczęście sliczna sukienke ciążową -ech jest boska, szkoda, ze teraz jeszzce w niej nie moge chodzić:-p i bluzeczke ala tunika!!! a co i łapie fluidki, nagromadzi mi sie tyle, ze trafimy trojaczki :-)

dziewczynki uciekam wrrr znowu tyle do zrobienia a jeszcze mam zamiar firanki poprac
edytko miłego dzionka
agnieszka Aj jejku niech ten okres przykrych spraw bedzie za Wami tego Wam zycze

reklama
no nam tez sie udalo w jeden cykl ale teraz to te testy zakupie koniecznie,zycze nam:tak:obysmy byly brzuszkowe kolezanki do konca roku 2008 a co!!!!Oczywiscie reszcie kobitek tez tego zycze,łapmy fluidki od naszych "ciezaroweczek"(mam nadzieje,ze sie nie obraza za to okreslenie:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry