• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no ja tez uciekam bo nic w koncu nie zorbie przez caly dzien a wieczorem juz mialam sie uczyc bleee,napewno przybede tutaj wiec dziewczynki piszcie duzo duzo duzo zebym miala co czytac.Milego dnia kochane,papcie

karola napewno sie przydadza bluzeczki i to niedługo....
inwestycja w testy nie zaszkodzi, ale wiem, że czasem i mimo testów moze nie wyjść nic ...ale ja planuje robić...najwazniejsza obserwacja a potem testy na potwierdzenie...no i musi być zdrowa kobietka, piekne zdrowe jajeczko i zdrowy plemniczek :-)

i pozytywne nastawienie przezd wszystkim

chciałam sie pochwalić jesli mogę
dzis mój M dostał pracę, szukal jej od lutego, wszyscy sie dziwili, ze jestem taka spokojna, że nie panikuję, że on nie pracuje, ale ja wierze w niego i wiem, ze jest dobry-za dobry na stanowiska na które aplikował :-) i juz był mocno zdołowany i w piatek byl na kolejnej chyba ze 30-tej rozmowie i dzis do niego zadzwonili i mu zaproponowali pracę... to dobry znak :-) bo fitma spora i bedzie miał fajne stanowisko, kaska mniejsz niz chciał ale...ja mu mówie zawsze, że najważniejsze jest by robił co lubi a napewno go docenią i kaska sie znajdzie większa :-)...a jak bedzie miał pracke ja będe mogła spokojnie zafasolkować i pójść na wychowawczy ....i zajać sie naszym stadkiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry