• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Martuś nie ma za co... i polecam się gorąco na przyszłość. Widzisz że u Nas tutaj milutko jest.. a tak sie bałaś tutaj wejść... i zacząć pisać. Cieszę się że jednak pokonałaś swój opór..

Marta wiem jak wciąga BB. Niektóre z nas w tym i ja jesteśmy uzależnione od BB. Bedzie dobrze, terapia grupowa Ci napewno pomoże.

Ja naprawdę zmykam bo maż czeka i czeka na mnie grzecznie i doczekać się nie może..a mi jak zawsze trudno jest Was opuścić..

Zmykam robić obiadek.....wczoraj też byliśmy na grzybkach a potem znowu do póżnego wieczora w kuchni.........a dzis pomyłam okna i poprałam firanki...więc nie mam juz siły właściwie na nic.....trzymajcie sie "Laseczki"...papapa
Kurcze co mi sie porobiło z tymi suwaczkami?przestawiły sie skubane............

Katrin kotek zdechł? A co mu było??

Jesooo ja naprawdę znikam..

hahahha

Maggie a Ty podczytujesz nas?? Jesteś z Nami?? Jak tak to napisz prosze choć dwa zdania że jesteś i żyjesz i tęsnisz za nami??? :sorry2:

Buziam Was gorąco

Pozdrawiam wszystkie nie wymienione babeczki

reklama
ona, magdalenko u mnie na badaniu histo-pat bylo napisane tylko o jau płodowym o zarodku nic wiec musiał albo sie nie wykształcić albo w bbbrdzo wczesnym stadium-podziału komórek zatrzymac i wchłonąć...chyba wole w puste jajo wierzyć :-)

karola co do sluziku u mnie to w tym cyklu np. było od 14dc do 17dc, jak zaszlam w ciąże to miałam sluzik od 14dc ciagnący i poczucie mokrości a w 16dc jak sie staralismy było mało potem już po zaplodnieniu mialam go sporo, białawo-żółtawy, pytałam gina i mówił, ze to normalne...a co do przytulanek to były jak zaszłam w ciaże z wiką tylko RAZ :-) i wystarczyło, za drugima razm było tylko 2 RAZY i tez wystarczyło :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry