• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wiecie co chyba sie ogarne troszke w końcu to juz 12 a ja dalej w piżamie wykapie sie i pojde do lekarza mam 400m od domu wiec daleko nie jest :-) zobaczymy jakie sa terminy.
Narazie was pożegnam życze miłego dnia id edo łazienki zobacze c z mojego psa zostało hahah buziolki kochane jesteście

reklama
no jeszczee za 6 dni kasiek testuje i ona chyba tez II zobaczy :-) więc obfity ten wrzesień...

ona my sie wysypiemy w październiku albo listopadzia a co!!! :-) u mnie nie było problemu z utrzymaniem ciąży, z jakiegos powodu nastapiło zatrzymanie rozwoju zarodka i sie nie pokazał...ona a ty zarodek na usg widziałas? nie wiem czy ma to związek z endo......ale chyba nie...

pixella dla nas listopad to juz musi byc extra miesiac;p.Ja mialam robione usg jak przyszlam do szpitala dopiero i elkarz powiedzial"tu zadnej ciazy nie ma",wieczorem poronilam w lazience,badania histopat.pokazaly ze zarodek byl,tyle wiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry