szkala
Fanka BB :)
Niestety nie wiem za ile dni mogłaby być @, bo po poronieniu jeszcze mi się nie zdarzył cykl uregulować,a cykle miałam 40 dniowy i 35 dniowy. Dzisiaj jest 29 dzień.
Tez widzę. Gratuluję. Może idź tak za dwa dni na betę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety nie wiem za ile dni mogłaby być @, bo po poronieniu jeszcze mi się nie zdarzył cykl uregulować,a cykle miałam 40 dniowy i 35 dniowy. Dzisiaj jest 29 dzień.
Kochana, wiki od początku musiała być dokarmiana, bo o pokarm mój było ciężko. W szpitalu i potem w domu przez blisko 2miesiące walczyłam. Najpierw dostawała cyca a potem mm... Ale udało się! Teraz skończyła 7miesięcy i od 5 miesięcy jest tylko kpU nas różnie niestety... W sensie z Łucją idealnie, ale była 24h na noworodkach bo miała problemy z adaptacją i tam niestety bez mojej zgody ją dokarmiali (z butelki!) więc szlag trafił całe kp, bo mimo że mam mleko nie chce jeść i koniec [emoji3525] Wiec jedziemy już na sztucznym [emoji3525] Ale dzisiaj jest słodka i grzeczniutka już [emoji3590]Zobacz załącznik 1047860
Teraz to i ja widzęSpac nie mogłam i budzilam się co chwilę. Kolejny test z bladą drugą... Ta jest ciemniejsza niż ta wieczorna. Może lepsze zdjęcie wyjdzie w świetle dziennym. Zobacz załącznik 1047922
Jest prześliczna [emoji3590][emoji3590][emoji3590]U nas różnie niestety... W sensie z Łucją idealnie, ale była 24h na noworodkach bo miała problemy z adaptacją i tam niestety bez mojej zgody ją dokarmiali (z butelki!) więc szlag trafił całe kp, bo mimo że mam mleko nie chce jeść i koniec [emoji3525] Wiec jedziemy już na sztucznym [emoji3525] Ale dzisiaj jest słodka i grzeczniutka już [emoji3590]Zobacz załącznik 1047860
Mamy tooooSpac nie mogłam i budzilam się co chwilę. Kolejny test z bladą drugą... Ta jest ciemniejsza niż ta wieczorna. Może lepsze zdjęcie wyjdzie w świetle dziennym. Zobacz załącznik 1047922
Coś tam jest na papierze, powoli się zaczyna, ale wygląda to identycznie jak przed poprzednimi miesiączkami więc nie mam już złudzeń. Wiem że jutro będzie @. Nawet napisałam do męża już smsa że w tym cyklu nam się nie udało,będziemy próbować dalejJest prześliczna [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Na karmieniu totalnie się nie znam, ale mnie interesuje jeszcze jak Ty się czujesz?? :*Mamy toooo
Szybko się wpasowalas w brzuszek @Jivka
@Paula919191 a u Ciebie jak sytuacja, rozkręca się coś w kierunku @ czy minęły plamienia?![]()
Spac nie mogłam i budzilam się co chwilę. Kolejny test z bladą drugą... Ta jest ciemniejsza niż ta wieczorna. Może lepsze zdjęcie wyjdzie w świetle dziennym. Zobacz załącznik 1047922
@Galadriela Mój na przedszkole ma i zajęcia ma. Teraz jest w zerówce, a od września idzie do pierwszej klasy. Niestety realia realizacji zaleceń przez przedszkola i szkoły to zupełnie inna bajka. A ja nie zamierzam puszczać młodego do klasy integracyjnej.
@Oczekujaca123 Bo wolę mieć dwoje dzieci w jednej szkole niż latać po mieście i je rozwozić. Do tego najbliższa placówka z oddziałami integracyjnymi jest szkołą dużą (min. po 6 klas w roczniku), a obecna szkoła do której chodzi starsza córka szkoła jest zdecydowanie mniejsza (2 klasy na rocznik) i istnieje duże prawdopodobieństwo, że młody sobie poradzi. Plusem też jest to, że w obecnej szkole wszystkie dzieci rozpoczynają zajęcia o 8:00 lub 8:50, a tam już tak fajnie to nie wygląda, bo min 3x w tygodniu jest to godz. 11:00 (plan dzwonków mają rozpisany do 18:30).