Jivka
Moderator
@Sandra094 powolutku gratuluję [emoji3590]
@nnat. ja czuję się dobrze, ale mam dosyć szpitala i chce do domu [emoji3525]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A kiedy wychodzicie?@Sandra094 powolutku gratuluję [emoji3590]
Być może jutro, Łucja miała spadek wagi dosyć znaczny (ciut ponad 10%) i pediatrzy wymyślają. Mimo że dzisiaj przybrała 20g to nie wypuścili [emoji3525] Na szczęście teraz przed 18 miała kolejne ważenie i kolejne 30g do przodu [emoji123]A kiedy wychodzicie?
Być może jutro, Łucja miała spadek wagi dosyć znaczny (ciut ponad 10%) i pediatrzy wymyślają. Mimo że dzisiaj przybrała 20g to nie wypuścili [emoji3525] Na szczęście teraz przed 18 miała kolejne ważenie i kolejne 30g do przodu [emoji123]
Spac nie mogłam i budzilam się co chwilę. Kolejny test z bladą drugą... Ta jest ciemniejsza niż ta wieczorna. Może lepsze zdjęcie wyjdzie w świetle dziennym. Zobacz załącznik 1047922
@Sandra094 Ja z takiej kreseczki dzisiaj mam 16t2d ciąży. Także trzymam kciuki za rozwój sytuacji![]()
Ja robiłam testy jak głupia. Jak mi brakło to nawet edukacyjne robiłam. Wszystko nawet 2 dni przed spodziewana miesiączka.potem kreska trochę ściemniala. Ale poszłam od razu na bete o była bardzo wczesna (beta 12)
![]()
Och, w grudniu w takim razie liczymy na wysyp pozytywnych testów [emoji3590]Coś tam jest na papierze, powoli się zaczyna, ale wygląda to identycznie jak przed poprzednimi miesiączkami więc nie mam już złudzeń. Wiem że jutro będzie @. Nawet napisałam do męża już smsa że w tym cyklu nam się nie udało,będziemy próbować dalej![]()
Trzymam kciuki żebyście już dzisiaj były w domku [emoji3590]@Sandra094 powolutku gratuluję [emoji3590]