reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja brałam siofor 850. Miałam dojść do 3 tabletek dziennie jak się nie mylę ale skończyłam na jednej bo ciąża.
Ja będę robić krzywa i wtedy lekarz powie mi co dalej [emoji2368]
Ja brałam 2000mg wieczorem i jak widziałam że mi się kończy to jakiś czas brałam 1000mg wieczorem później dzieliłam na 500mg i na końcu całkiem odstawiłam.

Właśnie mój gin też powiedział że musi zobaczyć wyniki i wtedy zadecyduje.

reklama
Witajcie dziewczyny dawno tutaj nie pisałam. U nas już 34+6 Blanka waży 2600 +-300 zostało tylko 5 tygodni do porodu.
Chciałam się doradzić dziewczyn które już urodziły co do zakupu laktatora ? Zastanawiam się nad ręcznym bo mąż sądzi że sobie poradzę z nim i będzie łatwo ale już mu powiedziałam że jak będzie ciężko wtedy on kupuje elektryczny. Z ręcznych polecicie jakiś? Czym się sugerować przy zakupie?

Witajcie dziewczyny dawno tutaj nie pisałam. U nas już 34+6 Blanka waży 2600 +-300 zostało tylko 5 tygodni do porodu.
Chciałam się doradzić dziewczyn które już urodziły co do zakupu laktatora ? Zastanawiam się nad ręcznym bo mąż sądzi że sobie poradzę z nim i będzie łatwo ale już mu powiedziałam że jak będzie ciężko wtedy on kupuje elektryczny. Z ręcznych polecicie jakiś? Czym się sugerować przy zakupie?
Ja bym nie kupowała ręcznego. Bo się namachasz a niewiele z tego będzie. Ja miałam akurat medele swing, ale polecają też dziewczyny canpola on jest w dobrej cenie.

reklama
Do góry