• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczynki mam pytanko.Czy jest moze jakis watek gdzie opisane sa Wasze historie,jestem tu nowa i nie bardzo Was znam a szukajac postu kazdej z Was jest ciezko bardzo.Co Wy na to aby stworzyc o ile nie ma cos w stylu"moja historia"?

reklama
a psiak szkoda gadac rozrabia na dobre byłam w sklepie jak wrociłam mysle sobie pojdziemy na spacerek na kupke i siusiu ...a tu wchodze i potrzeby psa w domciu załatwione...na szczescie na gazete

Marta był taki moment by każda z nas w blogu opisała swoją historię. Jedne z nas mają inne nie miały siły lub czasu by opisać swoje.
Ja ma dwa wpisy do bloga. Nie mam siły na opisywanie jak narazie mojej drugiej straty. Przy każdym nicku. Tam gdzie pisze skąd. Są wpisy do bloga. Kliknij... a coś się ukarze.
Napisz też coś o sobie, jeśli masz czas i chęci.

Marzii nio to masz.. zachciało się psiaka ...hahahahah ale jak się nauczy będzie co wspominać:-)

edytko wczoraj robiłam kartiotyp i na te badanie własnie nie wiem ile bede musiała czekac ...bo badania imunologiczne bede znała 2 pazdziernika horonalne wyszły ok jeszcze jutro ide zrobic prolaktynei progesteron rozyczke

Marzi patrzyłam Ci na profil i nie ma faktycznie Twojego bloga... może nie zapisałaś tam gdzie być powinien?
Chciałabym przeczytać Twoją historię.

Zmykam kochane.
Lekarz niestety zając i ucieknie jak do niego nie przyjdę w porę.

Buziam wszystkie i do napisania

Marzi mi na kartiotyp powiedzieli nawet prywatnie że ponad miesiąc się czeka na wyniki i nie naspieszy sie. WIęc cierpliwości.
A prolaktynę i hormony robisz w 2-3dc?

Zmykam odpowiem jak będę później

reklama
popatrze co tam zle zrobiłam moze sie uda poprawka Jak bede miała wszystkie badania to wpisze na watek badania po poronieniu

edytko papa i dla Ciebie kopniaczek na szczescie

progesteron robie w 21 dniu cyklu i odrazu prolaktyne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry