• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

eh nikogo tu nie ma? smutno mi jakos:dry:,za sciana u sasiadow jest malutkie dziecko,niedawno sie im urodzilo,kurcze ....chcialabym sie stad wyprowadzic:wściekła/y:

Dziewczyny zastanawialyscie sie czasem jak to jest z tymi poronieniami tzn.zazwyczaj po ktorym poronieniu sie udaje.Ile ich najczesciej jest pod rzad az sie uda??Ktos moze robil taka obserwacje?

reklama
Marta - nie ma takich obserwacji chyba. Na bocianie przeczytałam kiedyś, że szanse na powtórne poronienie są mniejsze. U zdrowych dziewczyn znikomy %.

also - ja bym poszła jeszcze na zwolnieni ale raczej nie znajdę lekarza, który by mi je dał:-( Już 6 tygodni jestem na L4. Głównie siedzę w domku i dobrze mi tu. Kontaktuję się tylko z paroma bliskimi osobami i z wami oczywiście. W pracy wszyscy wiedzieli, że jestem w ciąży.

Cześć Dziewczyny......
Nie mam dzis sily na nic rano walka z urzednikami i stanieeee w kolejkach a potem było juz tylko gorzej.......Dostałam dziś polecony ze szpitala w ktorym.........wiecie co......List zawiera taką oto treść:
Uprzjmie zawiadamiam,że w dniu 26 września o godz.12.00 na Cmentarzu(adres) odbędzie sie pochówek Pani martwo urodzonego dziecka.Ceremonia rozpocznie sie w kostnicy cmentarnej skąd z udziałem księdza nastapi wyprowadzenie na miejsce pochówku.
Dyrektor szpitala.

Boże....przezywam wszystko na nowo :-(:-(:-(
Nie wiem sama ale myśle,że to jakby "zbiorowy"pochówek nienarodzonych dzieciątek.....................

reklama
jejku mocniutko Cie przytulam.To straszne,az mnie zatkalo.Nigdy wczesniej o czyms takim nie slyszalam.Musisz sie trzymac!! Badz silna i koniecznie daj znac jak cos wiecej na ten temat bedziesz wiedziec

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry