• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam

słodziutka jestem z Wami brak mi słow

niusia piekny tescik i te dwie krechy...juz niedługo i zobaczysz maluszka na usg ...

dziewczynki pisałyscie o czarowaniu,,,aga irl ja tez zycze Ci synusia

kasiu ja to widze ze i u Ciebie fasolka rosnie

dlaczegotak czekamy na zdjatka Oliwierka

wszystkie dziewczynki pozdrawiam i zycze udaneej środy

Ostatnia edycja:
reklama
katrin to w następnym miesiącu...październiku testujemy razem, tez się wysyp szykuje :-) bo wiele z nas doczeka się swoich upragnionych 2-3@ i zaczyna staranka...
fluidki łapię
kasiek ty masz tyyyypowooo ciażowe objawy :-) więc trzymam kciuki...
ja osobiście robiłam w zyciu kilka testów, bobo test mi nie wyszedł pozytywny :-( bo zrobiłam 2 dni przed @...w 26dc a niby piszą, ze taki czuły...) szczęsliwy okazał się quickcośtam 2 dni po terminie@ w 30dc i to słaaabiuteńka kreskunia była...a mam zazwyczaj 28-29dniowe cykle więc ...sama zdecyduj co kupić...

witajcie

kasiekkm oj cos czyje ,ze bada dwie kreseczki,oby oby;p

pixelka widze ze @spodziewamy sie w tym samym czasie,skoro Ty od dzis za tydzien,no ja odentycznie hehe.Twoja to juz 3 czy 2 bedzie?Moja 2,jeszcze jedna iiiii starankaaaa:tak:

noi tak moje Panie kupiłam test,miał poczekać do nioedzieli,,,,,heheh ale jak wyczytałam ze wykrywa 6 dniowa to zrobiła,,,,i pudło,,ble ............juz nie mam siły testowac..........nieudało się ,trudno ,teraz poczekam na @ wrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Aga irl...no to wróciliśmy znowyu razem,heheh

ona26 no własnie zastanawialam sie kiedy ty dostaniesz 2@ :-) bo tak cos chyba podobnie do mnie.... no to jeśli faktycznie przyjdzie jak powinna to będziemy razem testować po 3@ :-)

reklama
dziewczyny przepraszam za literowki,mam za dlugie pazurki,chce szybko napisac i bzdety mi wychodza ajj:crazy:

pixelka- 17 wrz powinna byc ale watpie,ze przyjdzie co do dnia.Po tej robie badanka,czekam na 3@ i mam nadzieje w listopadzie zobaczyc 2 szczesliwe kreseczki:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry