• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Miruś,,,,,,,a pzreganiam Twój katarek,,,,,a siooooooooooooooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

rzuć jakimiś fluidkami,,,,może mi się przydadzą za 4 dni hehehhe,,,,,,,,,,,, twój suwaczek tak szybko mknie do przodu,ale fajnie,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-)

ALicjo jak tam??????????????dzisiaj lepiej???????/

Agi,nie poddawaj się.póki serduszko bije i zarodek rości e jest ok,,,,,,,,,,,nie łam się,,,,wszystko sie niedługo ułoży......:-):-)

Niusi@ jeszce raz gratuluję!!!!!!11

ale ma pytanko,czy po poronieniu miałaś regularny cykl jak zawsze,,,,,,,,,,,robiłaś test w dniu planowanej@ czy po a może przed?????? jaki test robiłaś bobo test??????
sory że tak pytam ale ciekawa jestem????????a i jeszcze jedno,,,,,,,,,,,,,,,,,bolały cię pierśi,,,,,,,??

Bo ja mam tem 37,5 ,,,,,,biały śluz( tak jak ty), pierci tak troche pobolewaja, ale trochę....jest mi ble,,,buzia mi się zrobiła gładka,,a zawsze przed okresem wysypana a teraz nic,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sikam 4 razy w nocy,,,,podbrzusze boli niby na @ niby inaczej i sama nie wiem,,,,,,,,,,,,,,,cykl mam rozregulowanuy i nie iwem kiedy moge najszybciej zrobić test chyba 28 dniu,,jak myślicie???????

dobra przynudzam ale sama nie wiem czy sie nie nakręcm?????:-):-):-)

SELENka,Aga, Agairl, ALicja , Słodziutka, Dilajla, Syla Alutka, Cyniczna, Tarasia, Pysia. Marlenka, szafirek, GAbi, Meggy, Mordoklejka, Also, Niusia, Anesto, Magdalenka, Pixelka, Katrin, agi,,,,,,,,,matko ale nas jest..........KAROLA, wróbelek, mam nadzieję że wszystkie wymienione,,cos pamięci no niców nie mam,,,,,,,,,,,,,,(znaczy że tak dużo,, i w danej chwili uciekaja,,,,),i resztę dziewczynek pozdrawiam i ściskam,,,za wszystkie trzymam kciuki,,,,,,,,,,,,,:-):-):-)

reklama
Ach, katar meczy, męczy, ale za godzinkę mam wizytę u lekarza...moze w końcu da mi jakiś lek, który mi pomoże.

Mówicie, ze fluidków brak... hmmmm, trzeba coś na to poradzić:-)

a więc...PROSZĘ!!!
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
:laugh2::-D:-):rofl2::laugh2::-D:-):rofl2::laugh2::-D:-):rofl2::laugh2::-D:-):rofl2::laugh2::-D:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry