• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam pixelko,,,u mnietez pochmurno,mały szcześliwy w przedszkolu w pracy nudy bo połowaośrodka na wycieczce WE włoszech,,,a ja mam zwałę że nie wyszło znowu,,,choć wiem,że test jest niewiarygodny bo jak cykl znowu będzie tak jak ostatnio 32 dniowy to wypada przyszły czwartek a 78 dni przed to stanowczo za szybko zrobiłam ,,buuuuuuuu

kasiek no własnie stanowczo za szybko zrobiłaś test mi wyszedł pozytywny w 31dc a cykle mam 28 dni...a ty zrobiłaś w 24?:-) ale lepsze jest chyba podejście by sie nie nastawiać, zwłaszcza, że to chyba u ciebie dopiero 3@ po poronieniu by była...popraw mnie jesli sie mylę....

Hej Dziewczyny...wpadam tylko na chwilkę bo wracam do obowiązków.....
Dzwoniłam do szpitala i oczywiście nie rozmawiałam z dyrektorką bo miala akurat inna rozmowe tel ale pani która odebrała wytłumaczyła mi o co chodzi....a więc.....krótko mówiąc takie jest rozporządzenie ministra.....i wszystkie stracone maluszki bez względu na czas trwania ciąży mają "prawo" do pochówku,zebrane zostaną wszystkie "płody" z ostatniego półrocza,które zostały w szpitalu i bedzie to pochówek zbiorowy....tak jak myślałam.Będzie msza i "pogrzeb"...
Słodziutka.....dziękuję....i nadal możesz liczyć na moje "wsparcie"....
Selena....mam nadzieję,że u Ciebie dobrze.....
Wszystkie Was pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
WItam Aga.przynajmniej się pożegnasz zmaluszkiem,,,,,,,,,

Choć powiem Ci szczerze,że ja ,,,,,,,na usg swoim dowiedziałam się że mam dziwny obraz nie ma serduszka( więc nie wiem czy wogóle było- ) nawet zarodek nie miał kształtu dziecka tak lekarz powiedział,że nie udało sie i juz ......do dziś nie wiem czy było dzieciątko czy na poczatku żle się połoczyłu hromosony i nic nie było, i tak chcę myśleć,,,,,,,,,,ja nic na usg nie widziałam tylko jakąs fasolke bez rzadnego kształtu,ale tak mi lepiej,,,nie Twierdzęże to było juz dzieciątko,jka bym wiedziała,albo widziała serduszko czy głowkę czy raczki to pewnie bym zwariowała,a tak nie iwm,i ca łe szczęście..........

PIXELKO,wiem że ze za wczesnie,ostatnio jak byłam w ciązy do tez nuic nie wyszło dopiero w dniu planowanej ledwo widoczna,,,,,,,,,,,,,,także heheh sama z siebie sie śmieję z tym pośpiechem,,,,,ale i tak szkoda,,,,,,

reklama
No tak Kasiu masz racje...sama sie zastanawiam nad tym wszystkim.....mi tez nie było dane zobaczyc bijącego serduszka...ale mimo wszystko mam okazje pozegnać mojego Aniołka i tak zrobie mimo tego,ze nie bedzie łatwo.....dla mnie (od momentu kiedy dowiedziałam sie o ciąży) Ono było Dzieckiem.
Dobra uciekam.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry