• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja chlamydii tez nie robię, teraz musi sie udać z dzidzia i tyle...nie ma innego wyjscia :-)

a co do przytulanek to najfajniej sie robi dzidziusia spontanicznie, wspaniałe wspomnienia zostają....tak miałam z Wiką, m mnie dorwał o 5 rano i ja zmajstrowalismy... za drugim razem sie stresowałam bo to starnka, testy owu, temperaturka i nie było juz tak fajnie...

reklama
kasiu my lubimy jak marudzisz hehe jeszcze troszke i bedziecie mojego marudzenia słuchały
pixella to racja my naszego chłopaczka zdziałalismy w lesie hehe w dzien owulki

nie ma sprawy Marlenka możesz zacząć już dzisiaj heheh, chetnie poosłucham,a nie wiecie ile cykli strała sie also i niusi@???

Marlenko w LEsie ,nonon to faktycznie poczęcie niezapomniane hehehhehehe

no dobra mój mąż był nad morzem sam ,,,,,,cos nie zjodował sie,hehehehehee to może teraz jak jest w górach na szkoleniu to będzie lepiej,,,,,,heheheheeheeh,tak sie chłopina moja wczasuje.i trafić nie może hehehhe:-):-)ale by mi dał jak by to widzidział

Kasieńko, ja zaszłam po drugiej @, bo już wtedy miałam zielone światełko, ale nie nastawiałam, się, że odrazu się uda... Kochaliśmy się, bo lubimy:-) bez zadnego parcia na ciążę, stwierdziliśmy, że jak jest nam pisane, to się uda, a jak nie, to może następnym razem..

ja zaszłam w pierwsza ciaze za pierwszym razem pozniej 10 lat nic ( nie staralismu sie) druga ciaza za 4 razem trzecia ciaza 3 miesiace nic dalismy sobie spokoj jedno przytulanko i byłam w ciazy

ja się tez nie nastawiam ta ten cykl, ale na list-albo gru (w kalendarzu chińskim wychodzi mi chłopiec więc...może to jakis znak, że doczekamy sie w końcu bobaska meskiego...) a jak bedzie dziewczynka, to bedziemy starac sie znowu ...po 3 dziewczynce zastanowię sie czy sie starac o 4....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry