• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki,

Ja zrobiłam teścior przed planowaną @ w 28 dc, 12 dniu fazy lutealnej. Po tempce podejrzewałam, że mogę być w ciąży. Kupiłam 2 różne testy w Rossmannie, mają słabszą czułość i stwierdziłam, że jak mam być to będę. Jeden zrobiłam 12 dfl wieczorem, a drugi następnego dnia rano. I oba wyszły!!!

Jeśli chodzi o staranka to o pierwszą ciążę staraliśmy się 9 miesięcy, w drugą zaszłam ok 7-8 miesięcy po zabiegu, a teraz ok 5 miesięcy po ostatnim zabiegu, w sumie to po 4 normalnej @. Nie zabezpieczaliśmy się od początku twierdząc, że jak organizm jest gotowy to się uda, a jak nie to nie. I powiem Wam szczerze, że dopiero w tym cyklu widziałam, że wszystko wróciło do normy. Odpowiednia ilość i jakość śluzu itp. No i się udało.

Poza tym to idę dzisiaj do gina na 16:45 więc pomódlcie się proszę, żeby wszystko było dobrze. Boję się strasznie tego co mi powie, boję się, że po usg zacznę plamić itp. Jeszcze nie będzie widać serduszka, bo na to za wcześnie. Wiem, że już nie mam na nic wpływu i co ma być to będzie, ale tak bardzo pragnę tego dziecka i tak bardzo się boję, że mogę je stracić.

Edytka, co u Ciebie, przytulam mocno. Trzymaj się.
Dilajlah, odezwij się, bo wszystkie się o Ciebie kochana martwimy.
Aga Irl, to niezła impra będzie przez 2 tygodnie.
Pozdrawiam wszystkie moje forumowiczki, bez Was nie byłoby to samo.

reklama
Witajcie po dłuuuuuugiej nieobecności.

Also, niusi@ kochane gratuluję Wam z całego serca, bedę tzymać za Was kciuki mocno mocno zaciśnięte.Miło, że ciężarówek nam przybywa.

Cyniczna, brakowało mi Twojego humoru. Jak przygotowania do śłubu. Bukiet bedzie piękny.

Słodziutka, przytulam, ściskam... przykro mi z powodu Twojej mamy.

Aga AJ, ja też bym chciała pożegnać się ze swoim aniołkiem, u mnie w szpitalu chyba takich rzeczy nie praktykują. Bądź dzielna.

Syla, Tobię zazdroszczę urlopowania.

Kochane, mam jezscze duuuuzo Wam do napisania. Duuuuzo dobrych wiadomości, ale potzrymam Was trochę w niepewości... zmykam gotować obiadek. Zupka pieczarkowa i spagetti.

Serdecznie pozdrawiam wszystkie babeczki. Tęskniłam za Wami.

also--cudownie z powodu Twoich 2 kreseczek,ciesze sie ogromnie i trzymam kciuki za wizyte u gin

kurcze cos wykykalam u siebie i nie mam pojecia co to jest,czy robale jakies czy bakterie czy co to jest a buuuu.Otoz zajrzalam do gardla a tam na prawym (chyba)migdale mam jakies biale kulki powciskane w cialo i z tego chyba powodu niezbyt ciekawy oddech,ehhhh a buuuuu co to jest fujjj:szok:.POMOZCIE

reklama
Witam dziewczynki ja dzis juz byłam w urzedzie ale wszystkich spraw nie udało nam sie załatwic bo M musiał nagle jechac do pracy wrrrr ale wroci po 15 na szczescie. Ja dzis zaczynam 1 dzien urlopu :-) zaraz wstawie pranie i zabieram sie za sprzatanie bo brudem zarośniemy przez moje ostatnie lenistwo ;-)

kasiek - ja robiłam 1 test w 1 dniu spodziewanej @ ale ine pamietm nazwy ;-/ drugo zrbiłam nastepnego dnia popołudniu jak wróciłam z pracy i to był bobtest.
Wydaje mi się, że i Ty zobaczysz II krech bo objawy masz typowe a wydaje mi sie , że poprostu za szybko zrobiłas teścik ja 3 mam kciuki

Powiem Wam, że ja strasznie sie boje a 26 dopiero usg oszaleje do tego czasu chyba cały czas myśle czy aby na pewno jestem w ciąży czy może tylko sobie wmawiam tak bardzo chcę zeby tym razem było wszystko ok ale strach nie pozwala mi się cieszyć . . .

życzę wam miłego dnia i zmykam sprzatać :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry