• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasiek..to, ze sie udawało za pierwszym razem to szczęście (mi też sie tak trafiło)...ale i u zdrowych kobiet bywaja cykle bez owulacji i to kilka w roku...dlatego sredno licząc 3-6 mies na staranka trzeba przeznaczyć...

obie panie robiły napewno test w dniu planowanej miesiaczki :-) więc jeszcze masz czas...spokojnie poczekaj a może zobaczysz II...
ja tez nie widziałam na usg zarodka..ani serduszka i chyba to lepsze dla mojej psychiki, ze go nie było...

reklama
witajcie dziewczynki.dzis tez cosik jakis mutaskowy dzien,bynajmniej u mnie.Nie moglam sie rozbudzic wogole a w planach mialam nauke od rana,ehh glupol ze mnie:baffled:.

pixelko- juz niedlugo @ tra la la ,jesli dojdzie do nas planowo.Mnie jakos brzuch cos pobolewa wiec idzie wielkimi krokami,mam nadzieje ze to ona a nie cos nie teges eh.

magdalenka- dziekuje za wskazowki,wlasnie o to mi chodzilo

Aga- mam nadzieje,ze dzis juz lepiej samopoczucie cio?:)

slodziutka-jak sie ma?moze sie pojawi pozniej

kasiek-o ile nie pomylilam nicku...sama wiesz,ze na test za wczesnie wiec zrob go jeszcze raz chyba ze @ przyszla to szykuj sie na nastepny miesiac;)

witaski laski
co za dzien pada wrrr a mi jest duszno byłam dzisiaj zrobic ostatnie badania ( mam taka nadzieje) moje rece wygladaja jak u narkomana kuzwa nie potrafia pobierac krwi
agnieszka moze i do mnie taki list przyjdzie?
aga irl widze ze bedziesz imprezowała z siostra te 2 tyg
kasiu jak nie w tym miesiacu to w nastepnym bedzie fasolka pazdziernik tez bedzie obfity
edytko jak tam u lekarza?
mirus gabi also jezyk anesto niusia jak brzusie rosna?
dilajla napisz do nas czekamy
szfirek cyniczna agnieszka alutka alicja wróbelek selenka syla pixella shyza katrin ona pysia karola magdalenka i wszystkie od A do Z pozdrawiam
dlaczegotak ptaszynko a jak wasze dzieciatka? czekamy na zdjecia

Ostatnia edycja:
Kasiekm, ja Ci powiem jak bylo u mnie.... O tym , ze jestem w ciąży podejżewałam już tydzień przed planowaną @, ale powstrzymywałam się przed robieniem testu, bo miałam rozregulowany cykl i domyśłałam się, ze może nic nie wyjśc i postanowiłam, ze zrobię test w dniu planowanej @...W ten dzień niestety dostałam plamień, takich jakie zwykle pojawiają się u mnie w 1 dzień @... Pomyślałam, no cóż, nie udało się.... ale następnego dnia plamień nie było...hmmm, pojechałam do apteki kupiłam dwa testy i oeparol, no bo trzeba się przecież wspierać, hehe, no ale postanowiłam zrobić test... więc siurnęłam, spojżałam, pojawiła się jedna linia, ale ja niestety nie miłąm już czasu czekać, bo jechałam na giełdę po czereśnie. Po 4 godzinach wróciłam do domu i przypomniałam sobie o teście, przecież musze go wyrzucić, poszłam do kibelka, chwyciłam test i jeszcze raz na niego zerknęłam, a tu dwie kreseczki, fakt, jedna bardzo słabiutka, ale jednak:-) ALE SIĘ CIESZYŁAM, odrazu zadzwoniłam do ginka, no i luteina poszła w ruch jeszcze przed wizytą u lekarza:tak:

A więc, napewno się pospieszyłaś z tym testem...poczekaj jeszcze i wtedy zrób ponownie:tak:

Ostatnia edycja:
ona26 ja sie tak kiepsko na brzuchu czuje, ze nie wiem czy ona mnie nie nawiedzi wcześniej :baffled: wole ja o czasie i już...
a dzis z rańca mojemu m znowu sie na amory zebrało....oj chyba te witaminki co mu od soboty zapodałam działają...heheh, niedługo sie nie bede od niego mogła odpędzić.....no cóż niech korzysta bo niedługo @ zawita i 6 dni abstynencji...

Marzenko, u nas jeszcze nie pada, ale mi też jest duszno, tylko, że u mnie to jest związane z przeziębieniem... Mam kaszel jak gruźlik, nos czerwony jak pijaczek spod kiosku, a oddycham jak parowóz, boszeeee, niech ten antybiotyk zacznie już działać....

hehe no pewnie,fajnie Ci ja jakos po tym wszystkim nie potrafie czerpac satysfakcji z przytulanek:no:.

gdzie sie robi badania na chalmydie trachomatis(jak slusznie zauwazylam magdalenka nie pneumoniae),chyba w laboratorium tego nie robia ze wzgledu na pobieranie probki do badania,czy sie myle?dziewczyny,ktore robily te badania jak to wygladalo,czy ktorejs wyszlo,ze ma to w sobie,czy zazwyczaj sa wyniki negatywne?

ja zawsze przed @ wiedziałam ze jestem w ciazy wszystko mi smierdziało nie mogłam doprawic zupy wszystko było takie bleee a i fajki mi smierdziały ...przed @ zawsze miałam 3 dni wczesniej plamienia a jak ich nie było to test był tylko potwierdzeniem ciazy a pozniej tylko płacz ze szczescia

mirus zabawie sie w czarownice i odpedze od Ciebie te chorobsta ....a sio .......................

Ostatnia edycja:
reklama
:-)DZIEKI DZIewczynki, MARLENKO, PIXELO, MIRUś ONA,,,,,,,,,,wiem wiem marudze,ale ja naprawde myślałam byłam pewna że sie udało,,,,,,tempka 35,7 apetyt jak wilki, piersi , bóle podbrzusza,może za wczesnie albonie miałam owulki,no trudno, nie nastawiam sie,,,ALE DZIEKI ZE SŁUCHACIE TAKIEJ MARUDY JAK JA!!!!!!!!!!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry