• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
MRLENKA DO CIEBIE JUŻ GO WYSUŁAM<<<TYLKO POWIEDZ MU ŻEBY DO MNIE TEŻ ZAWITAŁ>........hehhe

Ona z Tego co mówisz to wyglada to na czopy,moja mam coś takiego miiała własnie białe koło migdałów,,,,,,oddech tez miała taki,,,,,,leczyła to jakim antybiotykiem,ubieraj sie i zmykaj do lekarza,,,,,,,,,,,,,

Ona, to może być ropne zapalenie gardła, najlepiej idź do lekarza, albo kup sobie coś w aptece, jakieś Tantum Verde, strepsils, lub coś podobnego. A że te kulki śmierdzą, to się nie dziw, to poprostu jest ropa...

ona poczytaj w necie jest tego sporo np
Hej!Chyba jest nas naprawdę dużo..Ja też mam "białe kulki" na migdałach
smutas.gif
Pierwszy larengolog, u którego byłam (facet) powiedział mi,że ma ten problem około 40% ludzi.Kazał mi się przyzwyczaić i wyciskać to ochydztwo!!!!No i chyba przez około 3 lata tak robiłam (przy pomocy patyczka kosmetycznego),ale przyjemne to nie było,no i ten straszny zapach z ust...Dziś byłam u innego larengologa (kobiety) i dała mi skierowanie na wycięcie migdałków.Powiedziała,że to jest jedyny sposób na pozbycie się tego. Za miesiąc idę na zabieg!!!!!!!POZDRAWIAM
oczko.gif

Chciałam się Wam pochwalić zdjęciem teściora, ale akumulatorki z aparatu gdzieś wsiąkły... ale tak, są dwie krechy, grubaśne. @ spóxniała się, zrobiłam test, ale nie miałam żadnych nadziei, bo jak pamietacie, miałam straszne zapalenie ( po którym już nie ma śładu na szczęście)

Byłam wczoraj u gina, pęcherzyk jest, narazie zarodka nie widać, ale jeszcze za wcześne, mam nadzieję że sie pojawi. Nastepne USG 24 wrzesnia. Zwolnienie dostałam na miesiąc.
Termin porodu, odłegły - 17 maj. Narazie się nie przyzwyczajam(kłamię już sie przyzwyczaiłam). Boję się strasznie. Wiem,że jeszcze duuuuuzo przede mną.

Dziękuje za tak miłe powitanie
Marlena też tak mi się wydaję że to to samo, zdziwiło mnie tylko to że na ulotce pisze że kobiety w ciąży nie powinny go brać a szczególnie w 3 trymestrze bo może powodować wady płodu No ale skoro lekarz mi to zapisał to chyba wie co robi. nie wiem też ja dłógo mam go brać, ale jak narazie to jeszcze w ciąży nie jestem

ona też uważam, ze powinnaś odwiedzic internistę...to chyba jakiś czop ropny może być...
dilajla fajnie, ze sie odezwałaś...rozumiem, ze kolejne staranka z mężusiem przewidujesz...chyba nie musicie czekać?

kasiek, marlenko do was doleci bociek i to expresowo...widzialam jak zawracał nas moim biurem w wasza stronę :-)

guśka niedobra, trzyma w niepewności ale ja tez myslę, ze to II :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry