• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

MIRKA MA RACJE USUWAJ TEN SUWACZEK>...dAWAJ NOWY<<<<ALE FAJNIE,,MADZIA I MIRKA RAZEM A TERAZ MAJÓWKA ALSO< NIUSIA I GUŚKA ALE FAJNIE<<<<<<

MARLENKA I AGA TO MY na czerwiec.heheh

reklama
to ktoś wykrakał ten wrzesień,,,,,,,,,,hehhehe dużo wcześniej ktos mówił że wrzesień pylny hehhe,,oby tak dalej,,to teraz tryskajcie fluidkami,,,,,,,,heheheh i pogłaskajcie odemnie brzusie,może wkońcu ja sie zaraże hehehehe

Niusia, Guska, możecie mówić, ze się nie bedziecie denerwować...ja też tak mogę mówić, ciekawe tylko skąd u mnie zawsze jak jestem na wizycie ciśnienie 168/90...:-D Ja już się denerwuje, a USG mam za tydzień:tak: My się chyba nigdy nie przestniemy bać.

aniu mi kazała brac przed starankami cały czas a ten lek to tak jak wyczytałam na krzepliwosc krwi działa przewaznie łykaja dziewczyny z zespołem antyfosfolipidowym ( ja czekam na wyniki)

Niusia, nie zawali się, ja kawy nie pije, bo mi poprostu nie smakuje... na początku piłam rozpuszczalna, bezkofeinowa, potem już tylko cappucino, a teraz zielona herbatka, herbata rozpuszczalna, woda z cytryna i miodem, różne soczki i woda mineralna... ja naprawdę zrobiłam sie wybredna:szok::baffled::-D

Aż mi fajnie się zrobiło, weszłam po takiej długiej przerwie na BB a tu takie miłe wiadomośći na dzień dobry:-) Bardzo się cieszę i mam nadzieję że niebawem do Was dołącze
A właśnie jeżeli ciążę straciłam w tak wczesnym etapie 5 tydz i nie było czyszczenie to po jakim czasie można się starać
Ja to już bym mogła zacząć teraz, lekarz kazał odczekać 2 miesiące, przy pierwszym @ kazał jeden czekac 3 mies a drugi 6 mies zaszłam po 5 mies i nie wyszło:-(
Tak naprawdę do ja już wątpie w to czy to faktycznie ma jakieś znaczenie czy się czeka miesiąc czy 6 m-cy

reklama
syl9.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry