• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Niusie, ja mam te same lęki co Ty, też się zastanawiam, czy sobie tego nie wmówiłam, ale 2 teściory leżą koło monitora i się na nie patrzę co chwila, heheh. Dzisiaj się denerwuję na maxa, bo jadę do gina. Boże, ale się boję.

Guśka, kochana gratuluję z całego serducha!!!!!!!!!!! Mamy podobny termin, ja wg @ mam na 16 maja, a wg tego co mi koleżanka na jakimś kalkulatorze wyliczyła wg daty zapłodnienia to 18 maja.

Dilajla, dobrze, że się do nas odezwałałś! Pisz ile wlezie i będzie Ci lżej na serduszku. A my tu zarażamy ile wlezie i jak dobrze pójdzie to może na czerwiec się załapiesz na bocianią wizytę, heheh.

A nie wiecie co się dzieje z Maggie? Kurcze stęskniłam się za nią... Mama nadzieję, że nas podczytuje i niedługo się odezwie, najlepiej z dobrą ciążową wiadomością!!!

co do @ to dostałam ją prawidłowo po 28 dniach od momentu kiedy zaczełam krwawić czyli tak jaby wszystko wróciło na swój tor
@ też nie była zła jak zawsze jeden dzień obfita a potem 3 dni i już jej nie było dziś tylko widze że troszke śluzu z krwią było ale to od wyziłku bo wziełam się za sprzątanie
Myślę że może spróbujemy teraz i zobaczę co na to mój organizm
Tak naprawdę gdybym nie zrobiła testu to bym wogóle nie wiedziała ze w ciąży jestem tylko ze @ się spóźniła

A czytałam gdzieś ostatnio że co 3 ciąża to właśnie ciąza biochemiczna

Zobacz załącznik 93051

dobra Marlenka trzymaj,,,,,to teraz za nas by sie udało starajacym i żeby inne dziewczynki pozbyły sie paskudzt i tez dołączyły,za cięzaróweczki toast był to teraz za nas hehhe

MARLENKA, PIkselka, Słodziutka 3 Agnieszki, ona, Alicja, Alutka cyniczna, tarasie,no szala sie powoli zrównuje heeheh fajnie,,,,i reszte starajacych

also, tak z innej beczki, zastanawiałaś się już nad jakimś szpitalem?? Bo ja bardzo lubię szpital na Gdańskiej Zaspie... Moja koleżanka ostatnio rodziła na klinicznej i tam jej maleństwo załapało jakąś bakterie, przez to musieli byc w szpitalu po porodzie aż dwa tygodnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry