• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej dziewczynki:-D
moja szefowa tak mnie juz denerwuje od kilku miesiecy ze do porwadza mnie do szalu i łez zawsze tylko mnie sie czepia tylko ja mam sie pytac ze chce wyjsc na papierosa badz do toalety i takie tam a dzisiaj juz nie wytrzymalam i powiedzialam co o tym mysle normalnie w szkou byla i mowi ze bardzo mnie lubi i takie tam ale ona twierdzi ze wlasnie ona mnie faforyzuje a ja mowie to jest faforyzowanie jesli przychodze do pracy po urlopie a tam biurko rozgrzebane i nic nie moge znalezc ehhhhh:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a @ daje mi czadu boli mnie brzuch i plecki :baffled::baffled::baffled::baffled:

hej Alicja współczuje ja sie strasznie ciesze ze ma ten urlop i jak beda dzwonic z pracy to niech nawet nie licza na to ze odbiore skończyło sie .
Wiecie co tak sie zmeczyłam , ze szok 2 pralki prania odkurzyłam pomyłam podłogi i nie mam siły m wstawił pierogi własnie zjadłam i chyba musze sie zdrzemnąc bo az mi oczka sie same zamykaja :-) hiihih

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry