• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny, piszę do Was o mojej przykrej sytuacji. Dziś po wizycie u lekarza okazało się, że moja ciąża się nie rozwija😢 Pęcherzyk ciążowy jest ale nie rośnie, od soboty bez zmian. Teraz odstawiam leki i czekam na @. Moja wielka radość nie trwała zbyt długo, a właściwie jakby w ogóle nie miała szans się rozwinąć 😭 Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie.
O jejku, tak mi przykro :( trzymaj się kochana

reklama
Cześć dziewczyny, piszę do Was o mojej przykrej sytuacji. Dziś po wizycie u lekarza okazało się, że moja ciąża się nie rozwija😢 Pęcherzyk ciążowy jest ale nie rośnie, od soboty bez zmian. Teraz odstawiam leki i czekam na @. Moja wielka radość nie trwała zbyt długo, a właściwie jakby w ogóle nie miała szans się rozwinąć 😭 Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie.
Bardzo bardzo bardzo mi przykro :( To okropne że przez to przechodzisz. Dawaj znać jak się czujesz i pisz tu do Nas koniecznie jak najczęściej :( Trzymam kciuki za wszystko co jeszcze przed Tobą. Musisz być silna!

ehh tak strasznie mi przykro. Trzymałąm za ciebie tak mocno kciuki :(
Pamiętaj, że kiedyś się uda, wiem że ciężko w to uwierzyć, bo ja zaraz będę miała rocznice kiedy straciłam pierwsze dzieciątko i pamiętam doskonale jak ciężko mi było uwierzyć, że jeszcze jakoś się to wszystko poukłada. Ale życie toczy się mimo wszystko dalej i nim się obejrzysz będziesz tuliła swoje szczesice w ramionach,

Dziewczyny czy w mojej sytuacji, gdy to już 2 poronienie powinnam zrobić jakieś specjalistyczne badania? Możecie coś podpowiedzieć?
Zdecydowanie TAK. Najlepiej poczytaj opinie o lekarzach w Twoim mieście i udaj się do jakiegoś specjalisty. Badań jest nieskończona ilość i przyczyn także może być wiele także najlepiej znajdź jednego lekarza i się go trzymaj. Można stracić fortunę badając się na wszystko sama to przerabiałam. Nie ukrywam że gdyby nie mój upór to nic by mi nie zbadali bo to 1 poronienie było a mimo wszystko wyszły mi jakieś mutacje i inne rzeczy więc na prawdę warto się przebadać.

reklama
Bardzo mi przykro. Zrobiłabym badanie genetyczne materiału poronnego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry