reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny, piszę do Was o mojej przykrej sytuacji. Dziś po wizycie u lekarza okazało się, że moja ciąża się nie rozwija😢 Pęcherzyk ciążowy jest ale nie rośnie, od soboty bez zmian. Teraz odstawiam leki i czekam na @. Moja wielka radość nie trwała zbyt długo, a właściwie jakby w ogóle nie miała szans się rozwinąć 😭 Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie.
O jejku, tak mi przykro :( trzymaj się kochana

reklama
Cześć dziewczyny, piszę do Was o mojej przykrej sytuacji. Dziś po wizycie u lekarza okazało się, że moja ciąża się nie rozwija😢 Pęcherzyk ciążowy jest ale nie rośnie, od soboty bez zmian. Teraz odstawiam leki i czekam na @. Moja wielka radość nie trwała zbyt długo, a właściwie jakby w ogóle nie miała szans się rozwinąć 😭 Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie.
Bardzo bardzo bardzo mi przykro :( To okropne że przez to przechodzisz. Dawaj znać jak się czujesz i pisz tu do Nas koniecznie jak najczęściej :( Trzymam kciuki za wszystko co jeszcze przed Tobą. Musisz być silna!

ehh tak strasznie mi przykro. Trzymałąm za ciebie tak mocno kciuki :(
Pamiętaj, że kiedyś się uda, wiem że ciężko w to uwierzyć, bo ja zaraz będę miała rocznice kiedy straciłam pierwsze dzieciątko i pamiętam doskonale jak ciężko mi było uwierzyć, że jeszcze jakoś się to wszystko poukłada. Ale życie toczy się mimo wszystko dalej i nim się obejrzysz będziesz tuliła swoje szczesice w ramionach,

Dziewczyny czy w mojej sytuacji, gdy to już 2 poronienie powinnam zrobić jakieś specjalistyczne badania? Możecie coś podpowiedzieć?

@Nadzieja_31 kochana bardzo mi przykro 😥 trzymaj się 😘

Co do badań to możesz zrobić hormony, tarczycę, wymaz na chlamydie, urmerookwsme i mykoplasme, jeszcze pokusiłabym się o wskaźniki krzepnięcia krwi, a właściwie od tego Zaczęłabym

Dziewczyny czy w mojej sytuacji, gdy to już 2 poronienie powinnam zrobić jakieś specjalistyczne badania? Możecie coś podpowiedzieć?
Zdecydowanie TAK. Najlepiej poczytaj opinie o lekarzach w Twoim mieście i udaj się do jakiegoś specjalisty. Badań jest nieskończona ilość i przyczyn także może być wiele także najlepiej znajdź jednego lekarza i się go trzymaj. Można stracić fortunę badając się na wszystko sama to przerabiałam. Nie ukrywam że gdyby nie mój upór to nic by mi nie zbadali bo to 1 poronienie było a mimo wszystko wyszły mi jakieś mutacje i inne rzeczy więc na prawdę warto się przebadać.

reklama
Bardzo mi przykro. Zrobiłabym badanie genetyczne materiału poronnego.

Do góry