KatJak
Fanka BB :)
Dostałaś heparynę ? Czy coś jeszcze ?Ja robiłam do 6 tyg ale też miałam jeden nieznacznie podwyższony norma była do 20 a ja miałam 21 i dwóch lekarzy stwierdziło, że aps mi się w ciąży uaktywnia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dostałaś heparynę ? Czy coś jeszcze ?Ja robiłam do 6 tyg ale też miałam jeden nieznacznie podwyższony norma była do 20 a ja miałam 21 i dwóch lekarzy stwierdziło, że aps mi się w ciąży uaktywnia.
Ja też będę próbowała znaleźć przyczynę. Boję się, czas nie jest po mojej stronie [emoji20]
Dostałaś heparynę ? Czy coś jeszcze ?
Tak, nawet trochę podwyższony świadczy o aps. Zwłaszcza że robiłaś ponad 7tyg po stracie, A to może oznaczać że wcześniej był on jeszcze wyższy. Powtórz teraz jeśli masz możliwośc i zobaczysz jaki będzie wynik. Ale przy aps bardzo ważna jest heparyna od samego poczatkuNawet nieznacznie podwyższony? Niestety badania były robione po ponad 7 tygodniach od poronienia. Zobacz załącznik 1219870
Teraz chyba to powtórzę na świeżo.
Ja brałam tylko acard 150. Moja gin powiedziała że dostanę heparynę następnym razem. Jakos wcześniej nie widziała potrzeby.Heparynę i Acard 150 z tą różnicą, że heparynę biorę cały czas w trakcie starań nie odstawiam jej w ogóle dopóki nie będzie ciąży i po ciąży.
Tak, zamierzam powtórzyć i to moze nawet jutro.Tak, nawet trochę podwyższony świadczy o aps. Zwłaszcza że robiłaś ponad 7tyg po stracie, A to może oznaczać że wcześniej był on jeszcze wyższy. Powtórz teraz jeśli masz możliwośc i zobaczysz jaki będzie wynik. Ale przy aps bardzo ważna jest heparyna od samego poczatku
Ja brałam tylko acard 150. Moja gin powiedziała że dostanę heparynę następnym razem. Jakos wcześniej nie widziała potrzeby.
A po ilu jesteś stratach ? Czy już się udało?Moje wyniki po poronieniu oglądało 4 lekarzy i dopiero ostatni dał mi jasne wskazówki. Przy aps heparyna jest bardzo wazna.
A po ilu jesteś stratach ? Czy już się udało?
Z tymi lekarzami to właśnie tak jest... Dobrego lekarza to ze świecą szukać, każdy jest dobry jak ciąża jest bezproblemowa a jak już są problemy to umywają ręce.