• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nawet nieznacznie podwyższony? Niestety badania były robione po ponad 7 tygodniach od poronienia. Zobacz załącznik 1219870

Teraz chyba to powtórzę na świeżo.
Tak, nawet trochę podwyższony świadczy o aps. Zwłaszcza że robiłaś ponad 7tyg po stracie, A to może oznaczać że wcześniej był on jeszcze wyższy. Powtórz teraz jeśli masz możliwośc i zobaczysz jaki będzie wynik. Ale przy aps bardzo ważna jest heparyna od samego poczatku

Tak, nawet trochę podwyższony świadczy o aps. Zwłaszcza że robiłaś ponad 7tyg po stracie, A to może oznaczać że wcześniej był on jeszcze wyższy. Powtórz teraz jeśli masz możliwośc i zobaczysz jaki będzie wynik. Ale przy aps bardzo ważna jest heparyna od samego poczatku
Tak, zamierzam powtórzyć i to moze nawet jutro.
Wtedy nie widziałam że trzeba do 6 tygodni od poronienia zrobic. Teraz już to wiem ...

Ja mam super ginekolog, ona nie robi z niczym problemu. Jak w 2 ciąży przyszłam do niej jakoś w 6tc i mówiłam że mnie mega nogi bolą, to od razu dała heparyne profilaktycznie. Nie udało się, bo moim zdaniem była wada genetyczna. Ale w następnej ciąży miałam od razu heparyne, bez.patzenia na wyniki badan

reklama
A po ilu jesteś stratach ? Czy już się udało?
Z tymi lekarzami to właśnie tak jest... Dobrego lekarza to ze świecą szukać, każdy jest dobry jak ciąża jest bezproblemowa a jak już są problemy to umywają ręce.

Po jednej w maju i w trakcie starań. Ja po jednym poronieniu zaczęłam się badać wiadomo mogła też być wada zarodka, ale badania zrobiłam i mam zalecony acard heparyna i Wit metylowane.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry