• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

sylwia mi jak po poronieniu robili usg tez nie wiezyli ze bylam w ciazy Juz myslalam ze jestem psychiczna i mialam urojona, ale na szczescie robilam z moim M 2 razy test i 2 razy byl pozytywny (2 kreska slaba) i dopiero wtedy mi uwiezyli Biedna niusia

reklama
Karola pielęgniarka nie może udzielać takich informacji bo nie jest upoważniona, Gdyby jakiś lekarz o tym się dowiedział mogłaby stracić pracę (u mnie na oddziale jak jeszcze pracowałam w pl to była taka sytuacja)

ona....Mirus non stop nam ląduje w szpitalu z jakimis krwawieniami, nie wiem czy jakis czas jest dla nas bezpieczny...chyba dopiero 34 tydzien albo najlepiej juz po porodzie

Ona, to są krwawienia mniejsze i większe, a czasami tylko plamienia. Normalnie już się do nich przyzwyczaiłam. Teraz nawet jak krwawię, to nie bardzo sie denerwuję. Poprostu jadę na badania i czekam co mi powiedzą.....

Pixelko chyba tak,po porodzie gdy dzidzius dostanie 10 pkt A.:),pytam o krwawienie bo lekarz mi mowil,ze czesto sie zdarzaja i dzieci rodza sie zdrowe.....ale nie powiedzial,ze czesto nie udaje sie niestety ehh.Uciekam dziewczynki.Powaznie to juz stracilam wszelkie nadzieje i jakos przeszla mi ochota na staranka ehhh.zalamalam sie NIusia:(
Mirciu trzymam kciuki za wspanialy obraz na usg

Ona, nie można się załamywać, trzeba wierzyć, ze bedzie dobrze. Ja jak tylko dostaliśmy zielone swiatełko zaszłam w ciążę, to było zaraz po 2 @. Jutro poproszę ginka, zeby mi nagrał, wtedy( jak mi się uda) wrzuce filmik na you tube i dam Wam link.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry