• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mirciu Ty juz jestes chyba w dosc bezpiecznym czasie ciazy cio?Najgorsze te poczatki ehh? Mialas usg?

Ja też tak myślałam ale własnie w 15 tyg straciłam maleństwo.Mirka ale u ciebie na pewno będzie dobrze i tego ci życzę,dobrze że masz w sobie wiarę i za chwilę powinnas już te ruchy poczuc.Zyczę ci tego z całego serca.:tak::tak::tak::tak:

reklama
też cały czas jestem z Niusią....dlaczego tak sie dzieje,tak mi przykro,ale może jeszcze będzie dobrze,,,,,dziwi mnie że musi czekać do 21,cos nie tak,tak by coś robili.......ci lekarze,,,,wrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kurczę ja też wierzę że będzie ok w koncu jest w szpitalu i ma wieksze szanse. Wiecie moze oni jeszcze czekaja na jakies wyniki i dlatego jeszcze nic nie mowia nie chca jej dawac zbytnich nadzieji, albo niepotrzebnie zalamywac Czasem to jest lepsze niz palnac cos a pozniej nagle zmienic zadanie

dobra wiem, że drażnię was tym bronieniem słuzby zdrowia Obiecuję już nie będę na swoją obronę powiem, że nie zawsze jest to wina ludzi czesciej systemu. Uciekam już sie polozyc chwile bo kreci mi sie w glowie. moze jeszcze wieczorem zajrze. zobaczymy papa trzymajcie sie cieplutko miski

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry