• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dopiero dzisiaj doczytałam oNiusi,,,,,,,,,,,,,Jezu strasznie mi przykro..........mam nadzieję, że zdaży się cud...Niusia..jestesmy z TObą wszystkie i z całych sił trzymamy kciuki.....................Słodzitka pozdrów ja,,,,,,,,,,,,jak możesz.....

reklama
Kasiek kupiłam dziś test,wybrałam ten który po raz pierwszy pokazał mi dwie krechy,może przyniesie mi szczęście,nie wiem,ale z testowaniem poczekam :tak:Tak nardzo bym chciała,ale za bardzo nie czuję się na ciąże wiec chyba do was dołączę na pażdziernik

a mi się juz jakos dziś wszystkiego odechciało i staranek i testowania, brzuch mnie boli, mam rozstrój żolądka, zgagę i myśle ciagle o biednej niusi, chciałabym by u niej było dobrze... i wiem, ze cuda sie zdarzają...trzeba w nie wierzyć :-(

deske do prasowania postawiłam blisko kompa i tez zagladam

dostałam tel i jutro ide pierwszy raz do pracy po po.... moj synek dostanie klucze od mieszkania i bedzie miał pierwsza lekcje samodzielnosci

dziewczynki ja tez totalnie dzis nie moge się skupić...nie moge pracować bo tak jakos myśle i niusi ...i czekam na jakies wieści...a do tego czekam na swoja małpicę i zaszkodzila mi rybka po grecku i piję mięte bo mi bleeeee :baffled:....

rozmawiałam z Patrycją, jest juz wynik bety ale pielęgniarki nie chcą jej powiedziec, czekają na lekarza...
ale nie jest dobrze, brzuch ją boli i mocno krwawi...
tak sie zastanawiamy ze moze w ogóle ciąży nie było, choc test wyszedł pozytywnie, ale ta druga kreska byla bardzo blada...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry