• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jestem :-)
Wczoraj męczyłam się z twardym brzuchem ale juże jest ok - to pewnie przez stres...
Powiem Wam przepis jak to zrobić - podchodzicie sobie do lodówy i bierzecie lek - najlepiej jak się jest już śpiącym - wtedy myślenie jest spowolnione :-D Następnie nie kładziecie się aby sobie go zaaplikować tylko robicie to na stojąco - w pewnym momencie czujecie, że coś jest jednak nie tak:szok: lecicie po lusterko i oglądacie się od dołu i próbujecie to wyjąć ale jest już za późno :-D Oto cały sekret :-D
Ewelka;
Dobrze,że Znalazłaś nasze forum - Znajdziesz tutaj wiele zrozumienia i ciepła :-) Następnym razem będzie dobrze - tak mi obiecał mój gin i teraz 3mam go za słowo :-)
Ika;
wierzę, żę jeszcze jeden krok i Niunia będzie przy Tobie :-) Jak na tą chwilę, to pewnie dobrze jej w Twoim przytulnym brzuszku :-)
Pamiętem jak nasza Ania czekała na Michasia :-) No i proszę, Michaś już się do Ani uśmiecha:-)
e-mamcia;
Cieszę się, że sprawy Rodzinne już się poukładały :-) z całą pewnością przyjdzie czas na resztę.
Może jak przyjdzie wiosna... troszeczkę ładniej będzie wyglądał świat i wszystko będzie takie sprzyjające ... Zobacz ile jest tutaj Dzieci poczętych wiosną :-)
Jeżyku;
co się stało, dlaczego płaczesz?
Daga;
ale mnie rozbawiłaś tymi dziurkami :-D:-D:-D ale to prawda - dlatego nastąpiła ta pomyłka :-)
Pogłaskaj brzusio od cioci :-)
Maggie,Berbelek,Izulka,Ptaszynka,Dlaczegotak,Cyprysiowa,Anulka, Gosia,Aga, Tolunia i wszystkie inne Babeczki, których nie wymieniłam - ściskam Was i pozdrawiam

reklama
Cze Dziewczynki,

troszke mnie nie bylo (komp mi padl) a tu tyle do nadrobienia!!! Ewelka witam Cie i wspolczuje, ze musialas do nas dolaczyc... ale tu u nas znajdziesz wsparcie! :)

Jezyku co z toba? Czego jestes smutna...

Ja zaczynam powoli lapac dola... coraz blizej do 24 lutego... az mi ciarki przechodza jak sobie to wszystko przypomne :-(

pozdrawia Was wszystkie

witam babeczki!
Pamiętacie mnie jeszcze??jakoś długo nie odzywałam się...ale poprostu nie chce mi się pisać..tak jakoś...
Witam nowe dziewczyny..,szkoda że musiałyście się tu znaleść...zobaczycie ze i wy będziecie mieć swoje kruszynki..Ja mam już dwa aniołki w niebie..i wiem że czuwaja nade mna,i moja rodzinką..
Tak trochę poczytałam ..i widzę ,że niezłe z was agentki(daga,Joanna..):-D!..
maggi więc trzymamy kciuki!!!..
Ania juz ma Michałka przy sobie...teraz pewnie kolej na Ike-s...no i później Daga ..no chyba że ja będę pierwsza;-)..Mnie też już ciężko,i ciągnie mnie do dołu..Jutro mam wizytę to może się coś dowiem konkretniejszego...
Pozdtawiam was wszystkie serdecznie!
Może jeszcze się odezwę..w niedługim czasie.
Buźka!:happy2:

Nie bylo raptem 2 dni, a tu prosze, tyle nowych postow :-).

Dagus. Ikus i Ewus Usciski dla Was w ``pierwszej kolejnosci``, w koncu powinnyscie byc najbardziej uprzywilejowane :tak: :tak:. Bardzo mocno trzymam kciuki.

Jezyk, Kochanie, czemu placzesz, czy mozna Ci jakos pomoc? Przytulam Cie skarbie po matczynemu ;-).

Ewelka! Witaj! Bardzo Ci wspolczuje z powodu Twojej straty i mocno przytulam. Ale dobrze, ze udalo Ci sie tu trafic.. ja ty jestem od miesiaca i bardzo sobie chwale :-D. Znalazlam tu prawdziwe zrozumienie i wsparcie.
Dlaczegotak superwiadomosci i supermezus :-) Bardzo ladny cytat wynalazlas!

Ptaszynka, czasem niesmialo podpatruje na lipcowkach co u dziewczyn slychac i widzialam zdjecia Twojego brzusia i Dzidzi! Przefajne!

Joas! Tak jest, przebilas Dagusie ta tableteczka :szok:. A moze na katarek tez pomogla???? Zartuje, dobrze, ze sie nic nie stalo. Mam nadzieje, ze sie czujesz lepiej :-D. Buzka!

Cyprysiowa, Aga, Izulka, Berbelek, Tolus, e_mama, Muffy :-) :-) :-) :-) :-).:-)

I dla wszystkich pozostalych :-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

P.S: W Finlandii Walentynki przerobiono na Ystävänpäivä czyli Dzien przyjaciol (moze dlatego, ze oni tak bardzo romantyczni nie sa ;-)). Tak wiec zycze Wam kochane przyjaciolki spelnienia marzen, zwlaszcza tych naszych wspolnych. Sciskam Was mocno

Ostatnia edycja:
Witajcie kobietki,
bardzo Wam dziękuję za serdeczne przyjęcie mnie do Waszego grona i za miłe i pełne pokrzepienia słowa.
Ja teraz czekam na drugą @ a potem jeśli wszystko będzie dobrze, to....:-)zobaczymy co się bedzie działo.

Muffy - mi teraz smutnawo w każdy piątek, jak mija kolejny tydzień od pozegnania naszej kruszynki.

Maggie - trzymam kciuki za II:-)
a jak Ci się w ogóle mieszka w tej Finlandii, nie za zimno? Ja mam dobrego kolegę (Fina) w Kemi ( tam to dopiero musi być zimno :baffled:).

Joasiu - ja też jestem ze Szczecina:-) i mój gin też mi powiedział ze nastęnym razem będzie dobrze (trzymam się tego teraz z całych sił).

Pozdrawiam wszystkie serdecznie a tym, które zbliżają się do mety życzę bezbolesnego i bezproblemowego rozwiązania :-)!!!

hej
Maggie No to 2 kreseczki nie?? :tak:A powiedz co to za test?

Jezyk smutasie gdzie jesteś? Co sie stało?:-(
Nie pamietam co jeszcze miałam napisać :zawstydzona/y:
Od czasu zabiegu jak mnie lekarz postraszył ze poronienie mogło wystapic przez zwylu katar itd biore codziennie rutinoskorbin, chodzę w ciepłych skarpetkach i pijam duzo herbatki ;-)a i tak co rano jak sie budzę tak mnie drapie w gardle. i cały czas mam taki mały katar.Jak się tego pozbyć? hmmm

hej laseczki ! Ja znowuuuu po wizycie tym razem w przychodni i po L4 ! Dzisiaj odebrałam bardzo ważne wyniki badań , bo oprócz krwi i moczu to miałam robionego Coombsa ( ja mam Rh " -" a mąż Rh " +" ) mieliśmy podejrzenie o konflikt serologiczny, na szczęscie nie wykryto przeciwciał co oznacza tyle , że nie mamy konfliktu serologicznego !!!! :laugh2::laugh2::laugh2: Pozostałe wyniki też super ! ginek mnie zbadał i powiedział że dno macicy jest już na tyle wysoko , a szyjka jest ładna i długa ,że możemy się z mężem tulic do woli ! ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie i milusich Walentynek życze ! to dobra okazja wiecie na co .... ( to było do staraczek :-p )

Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo miłości

Załączniki

• 1.gif
    1.gif
    23,9 KB · Wyświetleń: 119
Witam się Walentynkowo!!!!

Proszę, proszę jaki ruch na wątku:-)

Maggie - ja bym jednak poczekała z testem do poniedziałku, wiesz że czasami test nie wychodzi w dniu spodziewanej @ a dzień później tak; trzymam kciuki za piękne II

Ewulka - witaj:-)

Dlaczegotak - to swietnie,ze wszystko ok.; teraz do pracy kobieto;-);-):-D

Daga - udało Ci się z tymi dziurkami:laugh2:

Cyprysikowa - a może to katar z uczulenia??

Jeżyk - głowa do góry :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Wszystkim życzę udanych Walentynek:-):-):-):-):-):-):-) (może za jakiś czas pojawią się walentynkowe Maluszki:tak::tak::tak:)

reklama
Dzięki dziewczyny za to że jsteście , że mogę sobie pobeczeć i żadna z was mnie skrytykuje za to. nachodzą mnie nieraz takie dni że szkoda gadać przespałabym je wtedy ale tak się niestety nie da
to mnie dobiło

[FONT=&quot]Odmawiaj za mnie troskliwie pacierze,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo Anioł Stróż nie czuwa już nade mną,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo w jednej chwili wierzę i nie wierzę,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo o ratunek wołam zawsze - nadaremno...[/FONT]

[FONT=&quot]Odmawiaj za mnie troskliwie pacierze,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo nie wiem, jak długo zniosę samotność w udręce,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo ludziom w oczy spojrzeć nie potrafię szczerze,[/FONT]
[FONT=&quot]Bo się uśmiecham, gdy mi pęka serce... [/FONT]

[FONT=&quot]Osieroconą matkę rozpoznasz po oczach[/FONT]
[FONT=&quot]co się łzami dławią na widok niemowląt[/FONT]
[FONT=&quot]Rozpoznasz ją po zapachu smutku[/FONT]