• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a wy gdzie??

wiem , ta moja chwilka to ze 3 godz było
ale nim odgoniłam M od kompa to lata mineły
Ala nie chciała mnie dopuścic do swojego i ot co wszystkie polazłyście już spac!!
grrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
przeglądam oferty last minute
bo chce słońca troche
a za 5 tygodni nasza cukrowa rocznica (6ta) i mozna by była gdzieś polecieć

znacie jakieś dobre biura???
nie chce wylądować w bu-cza-czy zamiast ciepłych krajów..............

o cholera
ale się namęczyłam , zeby zajarzyć jak dodać przyjaciela....................

a to takie proste w sumie............................
Może faktycznie moja córa ma racje i ja nie jestem postępowa????

Katrin mnie tez wydaje się czasem że w porównaniu z dzieciakami to nasza postępowość maleje......

a co do reklamy to macie rację..... jest beznadziejnie sztuczna i ktos kto ją wymyślił chyba miał bardzo ograniczony umysł....
zresztą co tu mówić ..... nienawidzę tej reklamy!!!!!!!!

no ja na chwilke.....spac jakos nie moge....ech...
u nas fajowo ale juz niedlugo sobota i siostra wraca do POlski....szkoda....dobrze byloby miec ja tu na zawsze...chocby ja....coz....zycie jest takie jakie jest....
poza tym...hmmmm...co mam napisac....pogoda u mnie sliczna slonko swieci i ten przyszly tydzien tez podobno ma taki byc...super....uwielbiam slonce...
bede was podgladac....pozdrawiam serdecznie wszystkie z was z osobna i razem jednoczesnie...
zycze milego tygodnia...

Jak ja nie cierpie poniedziałków:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::angry:
Mój syncio ma gorączke:szok::szok::wściekła/y::no:

Znowu lekarz...................... a byłam 11 dni temu i w czwartek skończył brać antybiotyk

jakiś nowy miał pomoć bardzo skuteczny:crazy::crazy::crazy:
.................ta........................ drogi był i nic więcej:eek::growl::errr::oo2:
i znowu będzie apteka:nerd::szok::baffled:

reklama
Witam się poniedziałkowo!!!brrr, nie lubie poniedziałków!!
Wczorajszy najazd gości jakoś przeżyłam, najgorszy jest teść.Nie trawie i chyba nigdy nie będe trawić tego człowieka.
Rok temu ślubowaliśmy sobie miłość, a dziś M mnie zostawia na 10 lub 14 dni sama:no::-(:-(:no:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry