• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kochane babeczki,
Mirka gratuluję M, wspaniale, że robi śniadanka. cieszę się że brzusio rośnie, pogłaszcz go ode mnie.
Poniedziałek zaczął się zimno i deszczowo tylko 10 stopni na dworze, brrrr
Mam wrażenie że z moją fasolką jest coś nie tak, nadal nie mam mdłości - w poprzedniej ciąży już je miałam, i mam wrażenie że cycuszki przestały boleć...

reklama
no tak, staraczka ze mnie juz od tej @ :-)....dlatego tak czekałam na nią :-), co z tego wyjdzie .... zobaczymy... czasem doradzam cos dziewczynkom ze starających się, w końcu to nie pierwsze moje starania...a one niektóre zieloniutkie, ze szok :szok: hihi....niestety niektóre z tamteo watku trafiaja potem tutaj :-( tak jak ja.......

witam ponownie
z przychodni wróciłam 15 po10tej , czyli ponad 2 godz..........................

no i mamy zapalenie oskrzeli........................u alergika .......................

portfel chudszy o 97,23 ...................

Allaa zabraniam ci mówić , ze cos bedzie nie tak.................!!!!

Mirka ...............buziole
Reszta kobietek ......................witaski przytulaski

Allaa na temat teściow wiem ................co nie co............................

zimno, deszcz pada , a ja raporty przed nosem i chatka do porzadku

no to Katrin szpitalik w domciu:dry: nie zazdroszczę.... ale kuruj biedaczka.....

Guska musisz być dobrej myśli.... jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to goń do lekarza..... trzymam kciuki za Twoją fasolkę.... i za ciebie oczywiście.... i za wszystkie dziewczyny....

Pixella tez czasami tam zaglądam i może ta ich nieświadomość zagrożeń dla ciąży sprawi że będą miały mniej stresów..... my już chyba nigdy nie zaznamy takiej beztroskiej radości z ciąży...

oj Katrin to zajrzyj czasami na Polsat....
taka reklama o radości całej rodziny z ciąży niejakiej Ani.... niby ok ale jakoś boli...... strasznie boli.... chyba mam doła.... za 2 dni przyjdzie @ więc wszystko mnie drażni.....

reklama
guska
nie panikuj
kazda ciąża jest inna ,w pierwszej nie mialam wogole mdłości , w drugiej rzygałam do 5tego miesiąca....................
cycuchy nie zawsze bolą
mnie akurat to zaje**** swędziały.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry