Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zrobiłam mieszankę wybuchową , mam nadzieję że nie skończy się to tuleniem kibelka 
książkę piszecie czy co;-)
?

Trzymaj się.

).A chcieli mnie tak w ciemno kroić.I jeszcze różne inne części ciała mi wysiadły

co tam było fuuuuj ! Woda była wstrętna , słona a ja musiałam przez 10 minut powtarzać " ki, ki, ki " żeby sie nie utopić ! Jeżdziałam tam prawie przez 2 lata , najpierw 2 razy w tygodniu , potem raz , a potem co 2 tygodnie , co miesiąc i przestałam , a zatoki nie przeszły ! a miało być takie skuteczne !
A kto dzieciaka 9 miesięcy nosi w brzuszku ? ten ma prawo wybierać ! 

.
, wszystko wymnozone przez 100.

az kipie i moj maz ledwo juz ze mna wytrzymuje. Brzuch mnie coraz mocniej boli tak jak na @, wiec pewnie ja dostane :-( czuje sie okropnie rozdrazniona, zmeczona i taka jakas ''niesfoja''...
. Mam nadzieje, ze tescik wyjdzie i tobie i mi POZYTYWNY, a jak nie w tym miesiacu to w nastepnym?! Ciesze sie ze dobrze bawilas sie na weselu :-)
:-)
Tak więc to tak strasznie brzmi " polipy " ale nie denerwuj sie bo to nic strasznego ... Dodam że moja sąsiadka ma 52 lata.