• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wystraszyłam sie jak czytałam .....................Also ............................modle sie za Ciebie

Cyniczna............................................duzo siły ( masz ja w sobie silna kobieto)

Mircia...........................buziolki dla fasolki

wszystkie nie wymienione przytulam mocno( a silna jestem )

Witam wieczorową porą

Also pozwolę dołączyć się do gratulacji ze wszystko dobrze z fasolką. Ja jestem po dwóch poronieniach i trzeciego pewmnie bym nie zniosła a zamierza starać się o nią jak tylko będzie to możliwe.

Ona26 - w przypadku przeziębienia to myśmy zawsze staranka odkładali, mój m tego pilnował i nie dał się "zbalamucić"

Pozdrawiam resztę koleżanek których nie wymienię bo nie jestem w stanie Was spamiętać:zawstydzona/y: :zawstydzona/y:ale obiecuje że sie poprawie

Odwiedziłam dzisiaj zębologa i od trzech godzin chwalę sie mężowi moją całkiem nowiutką plombą za całkiem nie nowiutką stówę:-D

Ale nie w tym rzecz, doeiedziałam się czegoś ciekawego od lekarza od chorób przyzębia.
Otóz lekarka odradza usuwanie kamienia nazębnego w pierwszym trymestrze ciąży szczególnie jeżeli z ciążą mogą być jakieś problemy. Tłumaczyła to jakoś tak że podczas zabiegu a raczej po -przez mikrouszkodzenia dziąseł bakterie dostaja się do organizmu i normalnie to to jest normalne i nie ma zagrożenia ale w przypadku ciąży należy być baaaardzo ostrożnym i odłożyć ten zabieg na 4 mc.

ona................... nie sądze zeby to miało jakis wpływ.... na jego pociski, ale podczas przytulanek może zarazic Ciebie ................... a Ty to wiesz ........... wazniejsza jesteś:-))

Ona-- mój mąż był bardzo zawzięty w tym temacie a ja się na niego złościłam bo chciałam TERAZ TU I NATYCHMIAST ale może i miał racje. Lepiej miesiąc poczekaj (ha ha fajnie mi si teraz mowi POCZEKAJ;-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry