• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ALSO a co ja mówiłam ????
Mówiłam, że wszystko będzie ok????
Mówiłam!!!!
Trzeba słuchać ciocia Agi czasami.
Juz sie proszę niczym nie martwić tylko leżeć i brzuszek z małą fasolka przytulać zeby jej było miło ciepło i przyjemnie. :-):-):-)
Strasznie się cieszę naprawdę:blink::blink::blink:

also ahh dobrze,ze wsio ok:-)

pixelko tak za ok 5 dni mam owulke ale u mojego mezulka przeziebienie rozkrecilo sie na dobre ehh,bierze specyfiki typu fervex,cerutin ,polopiryne i nie wiem czy to nie zaszkodzi.A Ty jak zdeycdowalas sie juz na ten cykl napewno na staranka? Niedlugo bede testowac owulke sprawdzic czy bedzie

KASIEK dziekuję za miłe słowa pod adresem mojego suwaczka. tez uwielbiam święta i kupowanie prezentów. W poprzednim roku juz pod koniec października miałam wszystkie dla całej rodzinki sztuk 20. Nieźle co???
Musze zawsze kupować wcześniej bo jak bym zaczęła wczesnej to bym z torbami poszła (dla tylu osób).

KATRIN nie poznaje koleżanki. Gdzie ty jestes o tej porze jak cie tu nie ma????

Also....super wieści...teraz wypoczywaj i nie stresuj się....
A ja właśnie skonczyłam prasowanko...nie lubie prasowac koszul ale musiałam .........................................
No cóż....ciężki dzien mnie jutro czeka......

:-)witam kochane
przytulam nowe dziewczyny
z tego co nadrobiłam

Edytko jak mamusia przytulam Was kochani;-)

also tak bardzo trzymam kciuki za Was BEDZIE DOBRZE !!!!najwazniejsze ze jest fasolka:tak:

wszystkie dziewczynki z malutkimi fasolkami pozdrawiam :-)

agnieszka jestem z Toba jutro kochana przytulam mocno:-(

jutro mam wolne wiec nadrobie zaległosci staranka moze rozpoczniemy ale nie na siłe co bedzie to bedzie ....wsztstko w rekach Boga :tak:
pozdrawiam wszystkie dziołchy:-)

cyniczna aj troszke podczytałam co to za wredziucha ztej tesciowej ajjj szkoda słow WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!! a tesciowa za drzwi:dry:

witaj agnieszko aj ciezko troszke nie mam siły pisac kochana praca dom... siostry mały lezy w szpitalu(zapalenie płuc) trza pomoc siostrze i zmieniaxc sie w szpitalu moja prolaktyna dalej podwyzszona spadła jedynie o 70
Ide z pieskiem na spacer zaraz wroce
a co u Ciebie aga ???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry