• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tak chcę zrobić. Czekam aż mąż przyjdzie z pracy (po 17:00) i pojedziemy. Jak wrócę to się odezwę. Boję się, już się chyba nie łudzę, że będzie dobrze. Nie chce mi się przez to znowu przechodzić. Wiem, że nie powinnam tak mówić i mieć nadzieję, ale po tym co przeszłam to bardzo trudne.

Also nie ma co czekac,dobrze że jedziesz do szpitala,mocno trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

Cyniczna nie rezygnuj ze szczęscia,twój luby na pewno wie kto w tym momencie jest mu droższy i też będzie o ciebie walczył:-):-):-)

Guska ty się ciesz że fasolka rośnie a nie zamartwiaj się słabszym biciem serduszka:tak:Cieszę się że wszystko dobrze.

Wiem że jestem głupia ale przed poronieniem moje @ były obfite i trwały do 5-6 dni a teraz trwaja zaledwie 4 dni z czego obfita @ jest tylko 1 dzien reszta to takie prawie nic,martwie się że jednak coś jest nie tak.Czy któras z was też tak miała?

Witam wszystkich serdecznie. Kasiek nie poddaję się,walczę do końca:tak:

karola ja dzis mam 5 dzień @ i raczej nie należy ona do skapych, skapa miałam tylko 1@ po zabiegu bo pewnie sluzówki było mało i nie mialo się co złuszczać, teraz mam raczej obfitą...5 dzień i nadal świeża krew

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry