• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam Was:)

Also - dobrze, że się zdecydowałaś na szpital. Teoretycznie nie powinno zaszkodzić.

Co do teściów, ja w porównaniu do niektórych mam super. Mieszkają tak jak moi rodzice ok 70km:-) Nikt się nie wtrąca, ani moi ani M. Są serdeczni ale z dystansem ale ten typ tak ma. Jak byłam młodsza to się wkurzałam na to jak traktują M ale teraz mi już przeszło, po prostu taki charakter.

U mnie dzisiaj 6 dzień pierwszej @, już tylko takie plamienie więc nie jest źle.

Also dobrze że pojechałaś do szpitala. Trzymam mocno kciuki i nie puszcze dopóki nie napiszesz ze wszystko jest ok.
Twojej fasolce napewno nc nie jest :tak::tak::tak:

Karola nie martw się że zmieniła CI się konsystencja @,nieraz tak jest,,,,,ja po pierwszej ciąży tez miałam skąpe,,,,a teraz znów obfite,,,,,,,,,,,,,,,,karola zakup te testy co ja pixelka i selenka i bedziesz wiedziała czy masz owulkę,,,,,,,,,,,,,,,,bo ja narazie nie wiem czy ja mam?????no ale za pare dni sie dowiem heheh.......

Witajcie......
Also.....trzymam mocno kciuki......
Słodziutka...kochana-jestem myślami przy Tobie.....
Selenka....mam nadzieję,że problemy sie rozwiązują,tego Ci zycze z głębi serca.....
Guska....dobre wieści....nie stresuj sie niepotrzebnie....
Gabi,Allaa,Anesto,Mirka,Mordoklejka,Jezyk....duzo wypoczynku i dobrego samopoczucia...
Niusi@. ..przytulam Cie kochana.....
Cyniczna.....zyczę "powodzenia"oraz bezstresowych przygotowań....
Kasiek,Karola,Syla,Agi,Ona,Carri,Doka,Aga ir,Katrin,Alicja,Alutka,Marlena...i wszystkie niewymienione gorąco pozdrawiam.....
Asiq,Shyla,Maggie,Mała........?
Ale naskrobałam posta....

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki właśnie wróciliśmy ze szpitala. Fasolka jest, serduszko bije :). W poniedziałek miała 0,87 cm, a dzisiaj ma 1,05 cm. Zrobił się krwiak w macicy i dlatego poplamiam i jeszcze pewnie parę dni będę. Jeśli krawienie będzie takie jak teraz to mam się nie denerwować, a jak będzie silne to wtedy mam jechać do szpitala. Pani doktor powiedziała, że fasolka wygląda ok. Krwiak może być z tego, że macica za szybko rośnie w porównaniu do kosmówki czy odwrotnie (muszę poczytać, bo nie pamiętam dokładnie) lub jakąś wadą genetyczną fasolki, ale na tym etapie nie da się tego stwierdzić. Powiedziała, że fasolka wygląda dobrze i rośnie jak należy więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Kazała mi brać też nospę 3x1. W poniedziałek idę do swojego gina i dam Wam znać co powie. Dziękuję, że tutaj ze mną jesteście i mnie wspieracie, bo bez Was byłoby ciężko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry