• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie babeczki,
also niezmiernie się cieszę że z fasolką wszystko w porządku, nasze fasolki są w podobnym wieku, na kiedy masz termin??

alla ja też się stresuję, sama się nakręcam do tego

Agnieszka AJ, dla Ciebie dziś trudny dzień, wierzę że sobie poradzisz, pamietaj że wiele z nas, chciałoby być na Twoim miejscu, np. ja

Cholera jasna.....
miałam ambitny plan żeby wczesniej do pracy wyjść a tu się okazało, że M mnie na amen w domu zamknął a mój klucz został w samochodzie.
Żebym mieszkała na parterze to może bym sobie jakos poradziła, ale z 3-go pietra chyba troche niebezpiecznie skakać???
No cóż chyba nie dane mi będzie dzisiaj długo popracować.;-);-);-)

Witam......
Juz po.............dziękuję z całego serduszka...wszystkim które myślami były ze mną i trzymały kciuki....
Okropnie boli mnie głowa...a oczy mam zapuchnięte i ledwo widzę.......
Zmykam.....zajrze do Was pózniej.......

Cześć dziewczynki. Ja dzisiaj znowu troszkę poplamiam, tak jak wczoraj mówiła lekarka, że może tak być. Staram się dużo wypoczywać, spałam do 11 jak codzień prawie ;).

Katrin, to krótką masz tę fazę lutealną. Poczytaj sobie o tym. Zazwyczaj w takich przypadkach dostaje się leki na przełużenie fazy lutealnej. Jest to o tyle ważne, że jak faza lutealna jest za krótka to może być problem z utrzymaniem ciąży. Zagnieżdżenie jajeczka następuje nawet 8 dni od zapłodnienia. Z tego co pisałaś to już nie planujesz dzidzi, ale gdybyś się namyśliła to byłaby ważna informacja dla lekarza.

Buziole dla wszystkich dziewczynek i przesyłam fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewczyny jak tam dzien Wam mija....?
U mnie dobrze , w koncu słoneczko wyszło, zaraz bede szykowac mezowi obiadek a potem wezme sie za jakas lekturke

Mimo wszystko pragne miec dzidzusia... i nie moge sie doczekac kiedy wszytskie moje sprawy sie wyjasnia by znów cieszyc sie tymi pieknymi chwilami...

Pozdrawiam Was i zycze milego popoludnia

reklama
also
u mnie z fazami ok ( tymi alkoholowymi najlepiej ;-)))
prawy jajnik pracuje jak w zegarku ... sluzik bede miała jeszcze ze trzy dni...........
ale prawy jajowód ma zrosta................ ( o tyciego ale ma )
tak lekarz mnie poinstruował

?????
innny mówi ze zrosta nie ma......................
a tak ogólnie to ja zaciązyc moge miedzy 12 a 18 dc i to juz sprawdzone ...............
to jaka ja mam ta faze to nie wiem
ale w tych dniach na zakończenie lekcją z francuskiego ( niezbyt pyszna przekąska w miedzy czasie ;-)));-) ;-))

Agnieszka....................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry